Zone Pro2 21/22 brankařský dres + sleva 400,- na příslušenství

Produkt Zone Pro2 21/22 brankařský dres + sleva 400,- na příslušenství z kategorie doplňky na florbal od výrobce Zone najdete na Sportlog.cz za 4050 Kč. Celý popis 4050 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Profi brankářský dres Zone Goalie Sweater PRO2 navazuje na loňskou novinku PRO a rozšiřuje ji o novou barevnou kombinaci. Dres je vyrobený kombinací dvou jedinečných materiálů, které jsou ve sportovním světě, a nejem v něm, pro svoji kvalitu hodně využívané – Cordura® a Coolmax®. Střih u modelové řady PRO a PRO2 je větší, širší a maximálně kryjící oproti ostatním dresům. Rukávy jsou vyměkčené a na loktech vyztužené super odolnou tkaninou Cordura®. Lemy rukávů jsou těsnější a výstřih je maximálně komfortní bez omezení pohybu. K pohodlnému nošení i při značné fyzické zátěži a vysokých teplotách v hale přispívá technologie materiálu Coolmax®. Ten je použitý po celé délce zad.

špičkový brankářský dres v novém pohodlnějším střihu
odolný materiál CORDURA® na loktech
širší ramena pro maximální vykrytí prostoru
prodyšný materiál COOLMAX® na zádech
unisex střih
barva černá/červená
kód produktu: 42384

Materiál CORDURA® je vysoce kvalitní tkanina s extrémně vysokou odolností proti prodření, roztržení a blednutí. Je 3x odolnější než polyester a 2x odolnější než klasický nylon. Tkanina Cordura® je využívána dokonce i armádami na celém světě. Coolmax® je funkční technický materiál, který pomáhá udržet komfort při nošení i v extrémních teplotních podmínkách. Hlavní vlastností je odvod potu od těla na vnější povrch látky. Tím ochlazuje tělo v horkém počasí nebo při velké fyzické zátěži. Látka je vyrobena z polyestesterových vláken z unikátním průřezem. Klíčové jsou kanálky umístěné po celé délce vlákna , které urychlují odvodu potu z pokožky. Díky tomu pot vzlíná látkou na její povrch, kde se odpařuje.

Vlastnosti produktu

Velikost:S
Barva:černá
Značka: Zone Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek