ZOGGS Chlapecké plavky MIDI JAMMER TREASURE

Produkt ZOGGS Chlapecké plavky MIDI JAMMER TREASURE z kategorie oblečen od výrobce ZOGGS najdete na Sportlog.cz za 450 Kč. Celý popis 450 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Chlapecké nohavičkové plavky značky Zoggs jsou unikátní tím, že jsou z 84 % vyrobené z plastových lahví. PET láhve posloužily jako recyklovaný materiál pro vznik dětských plavek MID JAMMER. Ty jsou odolné vůči chlóru, čímž jsou ideální pro pravidelné plavání v bazénech.
Střih MID JAMMER stahá do poloviny stehen.
Nohavičkové chlapecké plavky do vody potěší každého milovníka draků. Plavky jsou pohodlné, měkké a zachovávají si sytost barev i pružnost. Hydrodynamika chlapeckých plavek pro děti snižuje odpor a materiál je rychle schnoucí.
EKO plavky z PET lahví jsou baleny do recyklovaných sáčků, které jsou stále znovu recyklovatelné. To samé platí i o ramínkách. Plastová ramínka, která od nás s plavkami obdržíte, jsou vyrobena z plastových odpadů, které byly sesbírány na březích oceánů.
Eco Friendly Ecolast™ materiál lichotí planetě i postavám. Udržitelné plavky jakožto výrobky z PET lahví jsou záležitostí budoucnosti.
Složení materiálu: 84 % Recycled Polyester, 16 % Elastane.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Ean: 194151095760 Značka: ZOGGS Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek