Zanier Loipe softshellové rukavice bílá-černá

Sleva Novinka
Produkt Zanier Loipe softshellové rukavice bílá-černá z kategorie zimní rukavice od výrobce ZANIER najdete na Sportlog.cz za 590 Kč. Celý popis 590 Kč 790 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Softshellové rukavice Zainier Loipe jsou tím správným doplňkem pro Vaše zimní toulky přírodou na běžkách. Rakouská značka Zanier se soustřeďuje na výrobu vysoce kvalitních lyžařských rukavic pro všechny kategorie zimních sportovců. Softshellové rukavice Loipe pak splňují náročné podmínky každého rekreačního běžkaře. Jsou vyrobené z elastického materiálu, který Vám zajistí perfektní přizpůsobivost i pohyblivost rukou. V chladném a větrném počasí Vám proto poskytnou skvělou ochranu. Konstrukce rukavic Loipe je vybavená technologií PrimaLoft® díky níž jsou měkké a schopné odvádět pot. Vaše ruce budou stále v suchu a tím si lépe podrží tělesnou teplotu. Flexibilní manžeta se stahováním na suchý zip výborně přilne k ruce a znemožní vniknutí chladu a sněhu dovnitř rukavice. Elegantní rukavice v černo-bílém provedení Zanier Loipe se hodí snad ke každé Vaší výstroji.

Upozornění: Aby Vám rukavice vydržely co možná nejdéle, vyžadují správnou péči. Pokud jsou rukavice mokré, nesušte je příliš blízko nebo přímo na tepelném zdroji. Mokré rukavice nevystavujte kontaktu s jiným oblečením, aby nedošlo k případnému vzniku nežádoucích skvrn. Kožené části rukavice vyžadují odpovídající péči. Doporučujeme rukavice mýt ručně ve vlažné vodě s použitím neagresivního saponátu.

Loipe:
- Velikost: 6,5 – 11
- Hřbet: 90% Polyester + 10% Elastan
- Dlaň: 60% Nylon + 40% PU
- Izolační materiál: 100% Polyester
- Hmotnost: cca 120 g (vel. 10)

Vlastnosti produktu

Barva:bílá
Ean: 9008541351446 Značka: ZANIER Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek