Yonex Nanoflare 1000 Play badmintonová raketa

Produkt Yonex Nanoflare 1000 Play badmintonová raketa z kategorie badmintonové rakety od výrobce YONEX najdete na Sportlog.cz za 1849 Kč. Celý popis 1849 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Model Nanoflare 1000 je badmintonová raketa, která nabízí nejrychlejší smeč od firmy Yonex v historii badmintonu. S touto raketou budete bleskově odehrávat míček díky novému tvaru rámu rakety a vylepšené švihové rychlosti. Série raket Nanoflare je charakterizovaná lehkou konstrukcí hlavy rakety, díky které jsou rámy velmi rychlé a skvěle manévrovatelné. Verze PLAY je vhodná pro začínající a rekreační hráče, kteří chtějí na kurtu hrát s kvalitní a údernou raketou. Řada Nanoflare je speciálně navržena k dosažení nejvyšších rychlostí při odehrání míčku. Napomáhá v tom zejména SONIC FLARE SYSTEM, který strategicky umisťuje materiál High Modular Graphite na vrchní a spodní část rámu pro zvýšení repulze.

AERODYNAMIKA. Prosviští vzduchem a ovládne tempo hry. Rámy Nanoflare jsou aerodynamické a dávají každému hráči výhodu toho nejrychlejšího odehrání míčku.

Isometric - Isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu.

Parametry:
- flex: středně tuhý shaft
- tvar hlavy: Isometric
- váha: 83 g
- grip: 5
- hlava: Graphite
- shaft: Graphite

délka 675 mm
Obal v ceně ano
Vypletená raketa ano
Vyvážení rakety do ruky
Tvar hlavy izometrický

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4550468480075 Značka: YONEX Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek