Yonex ArcSaber 11 Tour

Produkt Yonex ArcSaber 11 Tour z kategorie badmintonové rakety od výrobce YONEX najdete na Sportlog.cz za 3419 Kč. Celý popis 3419 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Badmintonové rakety řady ARCSABER jsou zkonstruovány pro dosažení maximální síly, rychlosti a kontroly. Nová řada Yonex ArcSaber 11 se vyznačuje precizní kontrolou každého míče. Ta je dosažena pomocí tří vylepšených technologií – ArcSaber Frame Shape, Pocketing Booster a Control-Assist Bumper. Raketa s technologií Super HMG je doplněna o High Modulus Graphite, který byl integrován po stranách rámu s cílem maximalizovat sílu při úderu. Rakety s technologií Super Slim Shaft se vyznačují ultra tenkým rámem rakety, který snižuje odpor vzduchu, a tím umožňuje rychlejší švih i razantnější údery.

Pocketing Booster - Technologie využívající nový patentovaný materiál podobný gumě, který pomáhá svou pružností při ohybu rámu během tvrdých úderů. Jeho umístění do horní části rámu pak maximalizuje požadovaný účinek.

Control-Assist Bumper - Průchodka umístěná na horní straně rámu, která obsahuje T-Anchor (kompozitový materiál limitující kroucení při špatně trefených úderech). Díky ní jsou lépe zajištěny vertikální struny pro větší přesnost úderů.

Isometric - Isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu.

Parametry:
- flex: tuhý shaft
- tvar hlavy: Isometric
- váha: 83 g
- vyvážení: even balance
- grip: 5
- hlava: H.M. Graphite, SUPER HMG
- shaft: H.M. Graphite

délka 675 mm
Tvrdost tuhý rám
Obal v ceně ano
Vypletená raketa ano
Vyvážení rakety na střed
Tvar hlavy izometrický

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4550468208068 Značka: YONEX Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek