Yamaha Podvodní skútr 350Li + sleva 500,- na příslušenství

Produkt Yamaha Podvodní skútr 350Li + sleva 500,- na příslušenství z kategorie podvodní skútry od výrobce Yamaha najdete na Sportlog.cz za 38635 Kč. Celý popis 38635 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Osobní podvodní skútr Yamaha 350Li je plně vybavený přístroj jak pro profesionály, tak i pro rekreační potápěče. Tento silný podvodní skútr s 350 W výkonu umožní brázdění podvodního prostředí s maximální rychlostí až 6 km/hod.
Jednoduchá změna mezi 3 rychlostními stupni je základem pro přizpůsobení jízdy potřebám uživatele.
Rychlý přesun k dalším cílům nebo pomalé zkoumání podvodního světa vám zajistí model Yamaha 350Li.
Snadné vyladění vztlaku, vytvořené pro slanou vodu, umožní soustředit se na pozorování okolí, a ne na obtížnou manipulaci se skútrem.

Základní charakteristiky modelu Yamaha 350Li:

• Doba jízdy až 75 minut za předpokladu běžného použití (při plynulé plné rychlosti cca do 30 minut).
• Dosažitelná hloubka až 40 m, nejvyšší rychlost až 6 km/h, tři rychlostní stupně.
• Indikátor stavu vybití baterie, používá vyspělou Lithium Ion baterii s možností výměny, lze variantně vybavit i baterií s výkonem 500 W.
• Moderní systém ochrany proti zaplavení.
• Automatický systém vyrovnávání vztlaku.
• Hmotnost 8,6 kg včetně baterie.
• Rozměry výrobku: 319 x 300 x 610 mm
• Skútr je doporučen pro uživatele ve věku 16 let a více.

LI-ION baterie pro pohon skútru
Lithium iontové baterie jsou v současnosti nejvýkonnější opakovaně nabíjené baterie, které jsou k dispozici pro elektronické uživatelské výrobky. Bateriová technologie, použitá u podvodních skútrů Yamaha řady Li je stejná jako u dnešních elektroautomobilů a dodává výborný výkon, efektivitu a výdrž. Přístroje na Li-ion baterie poskytují vysoký poměrný výkon vzhledem ke hmotnosti ve srovnání s přístroji, pracujícími s Lead-Acid (olověnými) nebo Ni-MH bateriemi. Jejich výhoda je tedy zejména, že jsou lehčí a výkonnější než jiné typy nabíjecích baterií stejné velikosti. Li-ion baterie nejsou problémem pro leteckou dopravu.
Další výhodou Li-ion baterií je, že nemají paměťový efekt (není tedy potřeba je zcela vybít před dalším nabíjením), značná část nabití zůstává v baterii i po delší době bez nabíjení (např. při skladování) a zvládnou mnoho (stovky) nabíjecích a vybíjecích cyklů.
Li-ion bateriový systém podvodních skútrů YAMAHA je kompaktní a lehký. Baterie lze snadno vyjmout pro vnější nabití nebo z důvodu výměny baterie. Li-ion baterie jsou ekologičtější variantou k jiným druhům baterií a mají dvojnásobnou životnost než běžné baterie. Nabíjecí doba je u těchto baterií také významně redukována.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4260532318004 Značka: Yamaha Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek