Winnwell Taška Basic Carry JR

Produkt Winnwell Taška Basic Carry JR z kategorie hokejové tašky od výrobce Winnwell najdete na Sportlog.cz za 899 Kč. Celý popis 899 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Taška WINNWELL Basic Carry je kvalitní hokejová taška bez koleček přes rameno od kanadského výrobce hokejového vybavení WINNWELL! Určená je především pro začínající hráče a malé hokejisty. Taška WINNWELL Basic Carry je kvalitní hokejová taška bez koleček přes rameno od kanadského výrobce hokejového vybavení WINNWELL! Určená je především pro začínající hráče a malé hokejisty.

Taška Winnwell Basic Carry je kvalitní hokejová taška bez koleček přes rameno, určená na hokejové vybavení a především pro začínající hráče a malé hokejisty.


Je to kvalitní základní taška z odolného materiálu (polyesteru), která má pevné popruhy, zip přes střední část tašky a vnitřní kapsu tvořenou PVC tkaninou. Velká vnější kapsa umožňuje uložení věcí do samostatného prostoru. Dvě boční kapsy jsou určeny pro uložení bruslí. Další dvě oddělené kapsy jsou na každém konci tašky.


Možnost nosit tašku klasicky v ruce pomocí zesílených nastavitelných úchytů.


Specifikace



Velikost:



Junior 28" x 15" x 15"



Materiál:



600D polyester s PVC podkladem



Zip:



Těžká práce (#10),po celé délce tašky



Popruh:



5cm pásy o šířce



Specifikace



Velikost:



Junior 28" x 15" x 15"



Materiál:



600D polyester s PVC podkladem



Zip:



Těžká práce (#10),po celé délce tašky



Popruh:



5cm pásy o šířce


Vlastnosti produktu

Barva:černá
Ean: 676824029802 Značka: Winnwell Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek