Webber Naturals Magnesium 500 mg 60 tablet

Produkt Webber Naturals Magnesium 500 mg 60 tablet z kategorie minerály od výrobce Webber Naturals najdete na Sportlog.cz za 301 Kč. Celý popis 301 Kč 299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Jedna tableta produktu obsahuje 500 mg hořčíku v chelátové - nejlépe vstřebatelné formě.


Hořčík:



  • Přispívá k normální syntéze bílkovin

  • Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

  • Přispívá k elektrolytické rovnováze

  • Přispívá k normální činnosti svalů


Proč je dobré doplňovat hořčík při zvýšeném fyzickém výkonu


V našem těle se nachází velké množství hořčíku, hlavně v kostech, odkud ho v případě nutnosti čerpáme. Pravidelné sportování zvyšuje potřebu příjmu hořčíku. Pokud si špatně sestavíte jídelníček, nebo si z jiných důvodů nemůžete zajistit jejich dostatečný přísun, použijte doplněk výživy s obsahem hořčíku. Výrobek Hořčík 500 mg je kvalitní formou obsahující tuto složku. Minerál v produktu je v chelátované formě, která umožňuje lepší absorpci a využitelnost tělem (oxid, malát, glycerolfosfát).


Neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty a sladidla, mléko, škrob, cukr, pšenici, lepek ani kvasnice, sóju, vejce, ryby, korýše, živočišné produkty, sůl, ořechy či GMO. Vhodné pro vegetariány/vegany.




SLOŽENÍ:



obsahuje: Hořčík, mikrokrystalická celulóza, povrch (karbohydrátová guma, polyethylen glykol, oxid titaničitý, polydextróza, triacetin), kroskarmelóza sodná, stearát hořečnatý (lubrikant).




DÁVKOVÁNÍ:



Dospělí: užívejte 1 tabletu denně, nebo dle doporučení lékaře.


UPOZORNĚNÍ


Může způsobovat průjem. Doplněk stravy – není náhradou pestré stravy. Před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku. Udržujte mimo dosah dětí.



Vitamíny a minerály

-v 1 tabletě
Hořčík500 mg (133%*)

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 625273031621 Značka: Webber Naturals Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek