Webber Naturals Grape Seed 100 mg 90 kapslí

Sleva Novinka
Produkt Webber Naturals Grape Seed 100 mg 90 kapslí z kategorie zdraví od výrobce Webber Naturals najdete na Sportlog.cz za 241 Kč. Celý popis 241 Kč 231 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Bohatý zdroj polyfenolů, silný rostlinný výtažek, antioxidant. Pomáhá tělu bojovat s poškozeními volnými radikály a stárnutím.


Vlastnosti:



  • Antioxidant pro udržení dobrého zdraví

  • Obsahuje extrakt z hroznových semen 100:1

  • Obsahuje 95 % polyfenolů a 80 % proanthokyanidinů

  • Bez GMO


Produkt neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty a sladidla, mléko, cukr, pšenici, lepek ani kvasnice, sóju, vejce, ryby, korýše, sůl, ořechy či GMO.


Webber Naturals je největší kanadský výrobce přírodních vitamínů a minerálů, přírodních produktů pro zdraví. Používají se prvotřídní suroviny z ověřených přírodních zdrojů.




SLOŽENÍ:



obsahuje: Extrakt z hroznových semen, rýžový škrob, želatinová kapsle (želatina, čištěná voda), rostlinný stearát hořečnatý (lubrikant).




DÁVKOVÁNÍ:



Dospělí: užívejte 2 - 4 kapsle denně, nebo dle doporučení lékaře. Užívejte minimálně 1 měsíc pro znatelné účinky. Dlouhodobé užívání nad 3 měsíce konzultujte s lékařem.


UPOZORNĚNÍ


Konzultujte užívání s lékařem, pokud jste těhotná či kojící, nebo pokud se příznaky zhorší. Před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku. Udržujte mimo dosah dětí.



Ostatní a speciální doplňky

-v 1 kapsli
extrakt z hroznových semínek100 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 625273034363 Značka: Webber Naturals Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek