Webber Naturals Folic Acid 1 mg 90 tablet

Sleva Novinka
Produkt Webber Naturals Folic Acid 1 mg 90 tablet z kategorie vitamín b od výrobce Webber Naturals najdete na Sportlog.cz za 163 Kč. Celý popis 163 Kč 179 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kyselinu listovou řadíme do skupiny B vitamínů. Společně s vitamínem B12 je nepostradatelná pro tvorbu červených krvinek a syntézu nukleových kyselin, které umožňují bezchybné dělení buněk a reprodukci. Vlivem tepelného zpracování potravin se obsah tohoto vitamínu vytrácí, a proto je velmi vhodné jej doplňovat formou vitamínových doplňků stravy. 1 mg v jedné tabletě.



  • ca 3 měsíce před plánovaným otěhotněním, těhotným a kojícím ženám (nedostatek kyseliny listové může být příčinou vzniku vývojových vad plodu)

  • lidem se zvýšeným rizikem onemocnění srdce


Neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty a sladidla, mléko, škrob, cukr, pšenici, lepek ani kvasnice, sóju, vejce, ryby, korýše, živočišné produkty, sůl, ořechy či GMO. Vhodné pro vegetariány/vegany.


Webber Naturals je největší kanadský výrobce přírodních vitamínů a minerálů, přírodních produktů pro zdraví. Používají se prvotřídní suroviny z ověřených přírodních zdrojů. Produkty jsou výsledkem práce lékařů a přírodních léčitelů, sběračů léčivých rostlin a specialistů na výživu.





SLOŽENÍ:



obsahuje: mikrokrystalická celulóza, dihydrogenfosforečnan vápenatý, stearát hořečnatý (lubrikant)




DÁVKOVÁNÍ:




  • dospělí: užívejte 1 tabletu produktu Folic Acid denně

  • nebo dle doporučení lékaře



UPOZORNĚNÍ


Doplněk stravy, se sladidly, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.



Vitamíny a minerály

-v 1 tabletě
Vitamin B9 - kyselina listová - folacin1 mg (500%*)

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 625273031089 Značka: Webber Naturals Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek