Webber Naturals Echinacea 2100 mg 90 tobolek

Sleva Novinka
Produkt Webber Naturals Echinacea 2100 mg 90 tobolek z kategorie zdraví od výrobce Webber Naturals najdete na Sportlog.cz za 329 Kč. Celý popis 329 Kč 307 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Echinacea 2100 mg Triple Standardized je doplněk stravy s obsahem výtažku z třapatkovky nachové (Echinacea purpurea). Jedná se o rostlinu z čeledi hvězdnicovitých (Asteraceae) s růžovým květem, která pochází ze Severní Ameriky. Dnes je bohatě pěstována jak jako okrasná květina, tak jako léčivka. Je známá především pro svůj účinek na funkci imunitního systému, její užívání je doporučováno především v počátečním stadiu infekčního onemocnění. Rostlina se využívá celá, kořen, listy i květ, každá tato část obsahuje jiné látky. 
Extrakt z echinacei podporuje:


  • přirozenou obranyschopnost – funkci imunitního systému


  • normální funkci dýchacího systému


  • normální funkce dolních močových cest


Extrakt v Echinacea 2100 mg Triple Standardized je v softgelových kapslích, které vynikají výbornou stravitelností.
Jedná se o doplněk stravy.



SLOŽENÍ:



obsahuje v jedné tabletě: standardizovaný extrakt 20:1 z nadzemní části a kořene organické třapatkovky nachové (Echinacea purpurea) 105 mg (odpovídá 2100 mg čerstvé byliny)


Přídatné látky a další složky: slunečnicový olej, softgelová kapsle (želatina, zvlhčující látka: glycerol, čištěná voda, zahušťovadlo: karubin), lešticí látka: včelí vosk, emulgátor: slunečnicový lecitin



DÁVKOVÁNÍ:





  • užívejte max. 4 softgelové tobolky denně


  • užívání delší než 8 týdnů konzultujte s lékařem


UPOZORNĚNÍ


Doplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Neužívejte, pokud trpíte alergií na rostliny z čeledi hvězdnicovitých (Asteraceae). Konzultujte užívání se svým lékařem, pokud trpíte progresivním systémovým onemocněním, jako je tuberkulóza, kolagenóza, roztroušená skleróza, nebo pokud užíváte imunosupresiva. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Ostatní a speciální doplňky

-v 1 tobolce
Standardizovaný extrakt 20:1 z nadzemní části a kořene organické třapatkovky nachové (Echinacea purpurea)150 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 625273050882 Značka: Webber Naturals Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek