Waimea Blacktip boty do vody černá

Produkt Waimea Blacktip boty do vody černá z kategorie boty do vody od výrobce Waimea najdete na Sportlog.cz za 545 Kč. Celý popis 545 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Boty k vodě a do vody Waimea Blacktip nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, funkčnosti a stylu! Ať jdete plavat, šnorchlovat, jezdit na paddleboardu či v káno, nebo se jen chcete projít po pláži, tyto boty do vody nabízejí dokonalou ochranu a přilnavost. Boty do vody Waimea mají vodopropustnou podrážku, která umožňuje rychlý odtok vody a udržuje vaše nohy v suchu a pohodlí. Už žádné chození v těžkých, promočených botách. A pevná protiskluzová podrážka vám zajistí dostatečnou přilnavost i na kluzkém povrchu. Svršek z lycry zajišťuje dokonalé přizpůsobení a prodyšnost. Nabízí flexibilitu a volnost pohybu, takže se můžete bez námahy pohybovat ve vodě i na pláži. Lycra navíc rychle schne, takže vaše boty do vody budou připraveny na další dobrodružství. Tento model má také praktické poutko na stahování v zadní části.

Dobře odpružená podrážka boty do vody poskytuje maximální pohodlí při každém kroku, čímž snižuje únavu a nepohodlí i při dlouhodobém používání.

- materiál: lycra + TPR
- pohodlná bota z rychleschnoucího materiálu
- TPR podrážka s protiskluzovou úpravou, prodyšná
- vyjímatelná stélka s voštinovou konstrukcí pro extra pohodlné odpružení
- stahovací pásek na patě

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 40
Barva:černá
Ean: 8716404310424 Značka: Waimea Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek