Vlnka Vlněná deka Vlnka 2ply

Produkt Vlnka Vlněná deka Vlnka 2ply z kategorie deky od výrobce Vlnka najdete na Sportlog.cz za 4399 Kč. Celý popis 4399 Kč 4751 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Roztomilý vzor oveček na této oboustranné Merino dece určitě ocení nejen děti, ale i dospělí. Dvouvrstvá deka z ovčí vlny Merino, která je z jedné strany potažená textilií ze 100% bavlny, Vám zajistí dostatečné teplo i v těch nejkrutějších zimních dnech. Na světě snad neexistuje podobný materiál, který má hned tolik funkčních vlastností, jako vlna Merino. Jedná se o přírodní materiál získaný střižením mladých australských oveček, kdy je ovčí vlna nejjemnější a dosahuje té nejvyšší kvality. Nemusíte se obávat nežádoucího pocitu kousavosti, Merino vlna nekouše ani nedráždí lidskou pokožku. Předností tohoto materiálu je termoregulační vlastnost, což znamená schopnost regulovat optimální teplotu těla a současně dokáže odpařovat jakoukoliv přebytečnou vlhkost do ovzduší. Pro zdravý spánek vřele doporučujeme ovčí deky, které snižují napětí, bolest a v neposlední řadě odstraňují kladné ionty, které škodí našemu organismu a způsobují únavu či bolest hlavy. Deka oboustranná je vhodná na celoroční užití. Výhodou je, že ovčí vlna v zimě hřeje a v létě chladí.

Zajisté oceníte, že vlněné deky jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Díky použití vysoce kvalitních materiálů výrobky získaly světové certifikáty o kvalitě a pravosti.

Materiál: 100 % ovčí vlna Merino, 100% bavlna
Hustota materiálu: 1000 g/m²

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 2500000011399 Značka: Vlnka Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek