Vlnka Prémiová celoroční vlněná prošívaná přikrývka

Produkt Vlnka Prémiová celoroční vlněná prošívaná přikrývka z kategorie deky od výrobce Vlnka najdete na Sportlog.cz za 5199 Kč. Celý popis 5199 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Prémiová řada lůžkovin z ovčího Merina pozvedne váš odpočinek a zdravý spánek o další stupínek výše. Do potahu z vysoce kvalitní bavlny, která je prošitá do zajímavých vzorců ve tvaru spirál, je zabalena Merino vlna z mladých oveček. Před použitím do přikrývek se vlna důkladně čistí, vyčesává, a zbavuje přirozeného zápachu. Vlněná přikrývka je skvělou volbou pro studené zimní noci, ale nejen v chladnějších dnech se pro ovčí vlnu najde uplatnění - prošívané Merino přikrývky můžeme od nás z Ovečkárny jednoznačně doporučit pro celoroční používání. Je to proto, že ovčí vlna je schopná termoregulace. To znamená, že vám pod vlněnou přikrývkou nebude ani v létě příliš horko, ale naopak se díky její prodyšnosti a lehkosti po celý rok dobře vyspíte. Merino vlna umí také zachycovat a odvádět od těla veškerou přebytečnou vlhkost, takže i pokud se během noci zpotíte, ráno se probudíte v suchu a pohodlí.

Bavlna použitá na vnější straně přikrývek je šetrná k lidské pokožce, je vzdušná a lehká. U prémiové řady vlněných přikrývek se můžete těšit na krásnou krémovou barvu a na dotek hebký materiál.

Vlna má díky vysokému obsahu lanolinu samočistící schopnosti. Vlněné lůžkoviny doporučujeme pravidelně protřepávat a větrat na čerstvém vzduchu, což zajistí jejich dlouhou životnost a budou vám tak dělat radost po mnoho let.

Zajisté oceníte, že jsou lůžkoviny Merino vyráběny v České Republice ve firmě Vlnka s dlouholetou tradicí, kde je kladen důraz především na vysokou kvalitu při výrobě. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce.

Rozměry a celková váha:
135 x 200 cm - 2,05 kg
220 x 200 cm - 3,05 kg
Gramáž: 450 g/m2

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 0000085972964 Značka: Vlnka Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek