Vlnka Pánské kožené pantofle s ovčí vlnou Tom

Produkt Vlnka Pánské kožené pantofle s ovčí vlnou Tom z kategorie pánská obuv od výrobce Vlnka najdete na Sportlog.cz za 1099 Kč. Celý popis 1099 Kč 1055 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kožené papuče s ovčí vlnou Merino. Ruční výroba ve Zlíně. Vrchní část tvoří nejkvalitnější hovězí useň (velur) v krásné přírodní hnědé barvě, a vnitřní část je vystlána jemnou ovčí vlnou Merino, která velmi dobře udržuje teplo, je antibakteriální a má schopnosti termoregulace.To znamená, že v chladných dnech dovede příjemně zahřát bez toho, aby se noha přehřála a zpotila. Nechte se hýčkat vysoce kvalitním materiálem, ovčí vlnou, která se pyšní certifikátem hygienické nezávadnosti, což znamená, že tuto obuv můžete nosit i na bosou nohu a nevzniká ani žádný zápach.

Jelikož se snažíme naslouchat potřebám a požadavkům našich zákazníků, vyrobili jsme tyto pantofle tak, že patří mezi nejpohodlnější domácí papuče i pro osoby, které mají potíže s otoky chodidel a vyšším nártem. Jejich struktura je vymyšlena tak, aby poskytovali dostatek prostoru, lehce se obouvaly a ještě lépe nosily. Podešev z lehčeného vysoce odolného materiálu EVAc zajistí měkký došlap a bezpečný krok.

Svršek boty je z kvalitní hovězí kůže, uvnitř je ovčí vlna. Podešev je zpracován z lehčeného a přitom vysoce odolného materiálu EVAc.

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 42
Barva:vícebarevná
Ean: 0000085937666 Značka: Vlnka Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek