Vlnka Meditační polštář z ovčí vlny

Produkt Vlnka Meditační polštář z ovčí vlny z kategorie polštáře od výrobce Vlnka najdete na Sportlog.cz za 899 Kč. Celý popis 899 Kč 971 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Meditační polštář je vhodnou pomůckou při cvičení, podporuje zdravé protahování páteře, ale může také sloužit jako podpora hlavy a ramen. Jemná přírodní ovčí vlna dodá vašemu cvičení pohodlí a hřejivost. Polštář je plněný bio pohankovými slupkami, které při sedu zajišťují správné držení páteře a lze je díky zipu po obvodu odebírat a přidávat dle libosti. Polštář napomáhá v odstraňování nepříjemných pocitů v kotnících a nohách a tím zvyšuje komfort při meditaci. Také pro děti je skvělým doplňkem do pokoje, kdy na něm můžou uvolněně sedět a zpevňovat tak páteř již v raném věku.

Zajisté oceníte, že polštář je vyroben od české tradiční značky Vlnka. Díky použití vysoce kvalitních materiálů výrobky získaly světové certifikáty o kvalitě a pravosti.

Jedná se o mezinárodní značku jakosti, kterou uděluje Mezinárodní vlnařský sekretariát vlněným tkaninám, pleteninám, přikrývkám a která zaručuje jakost podle normovaných zkoušek. Výrobky, které odpovídají zkouškám, mohou být označeny visačkou Vlněná pečeť. Certifikát získají jen výrobky obsahující prvotřídní, vysoce kvalitní vlnu z australských ovcí.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 0000085972612 Značka: Vlnka Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek