Vlnka Dětský šátek 35x45 Bílá

Produkt Vlnka Dětský šátek 35x45 Bílá z kategorie zimní čepice od výrobce Ostatní najdete na Sportlog.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Díky hebké ovčí vlně merino si Vaše děti šátek rychle zamilují. Dětský šátek zajišťuje izolaci a maximální ochranu před vnikem chladu. Dětský hřejivý šátek je vyroben ze 100% jemné ovčí vlny merino. Nákrčník je velmi pohodlný i díky praktickému zapínání v zadní části na cvočky. Jedna strana šátku je opatřena čistou vlnou merino, kterou můžete dětem dávat v období zimních, chladných dnů. Druhá strana je opatřena podšívkou 64% bavlna, 36% polyester což je ideální v období podzimu. Výrobky z ovčí vlny merino zajišťují regulaci optimální teploty, dokáží odpařovat přebytečnou vlhkost a v neposlední řadě jsou antibakteriální.

Zajista oceníte, že výrobky jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Díky použití vysoce kvalitních materiálů výrobky získaly světové certifikáty o kvalitě a pravosti.

OEKO-TEX® Standard 100 je celosvětově jednotný zkušební a certifikační systém pro textilní suroviny, meziprodukty a konečné výrobky ve všech etapách zpracování s cílem eliminovat v nich výskyt škodlivých látek. Všechny netextilní součásti jsou ve výrobním procesu rovněž testovány. Pro mnoho společností je splnění požadavků OEKO-TEX® nedílnou součástí jejich dodacích podmínek.

Jedná se o mezinárodní značku jakosti, kterou uděluje Mezinárodní vlnařský sekretariát vlněným tkaninám, pleteninám, přikrývkám a která zaručuje jakost podle normovaných zkoušek. Výrobky, které odpovídají zkouškám, mohou být označeny visačkou Vlněná pečeť. Certifikát získají jen výrobky obsahující prvotřídní, vysoce kvalitní vlnu z australských ovcí.

Vlastnosti produktu

Barva:bílá
Ean: 2510000001962 Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek