Vlnka Dětské ponožky 2 ks Béžová

Produkt Vlnka Dětské ponožky 2 ks Béžová z kategorie pánské ponožky od výrobce Vlnka najdete na Sportlog.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč 356 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětské ponožky merino jsou vyrobeny od tradičního českého výrobce Vlnka. Obsažená merino vlna napomáhá k hřejivosti, absorbci vlhkosti a funkčnosti. Dětské merino ponožky jsou vhodné pro celoroční sportovní aktivity i běžné nošení. Termo ponožky jsou speciální, díky zesíleným bodům v místech, kde jsou chodidla nejvíce namáhaná. Zesílená pata a špice, propůjčuje maximální pohodlí a delší životnost. V oblasti nártu jsou ponožky vytvořeny slabším úpletem, díky kterému jsou ponožky maximálně prodyšné. Díky směsi materiálů, ponožky dokáží na chodidle stabilně držet, zachovat si pružnost a tvar. Ovčí vlna merino je termoregulační, antibakterální a hypoalergenní. Při zvýšené fyzické námaze ovčí vlna merino absorbuje vlhkost a pot do ovzduší.

Zajisté oceníte, že ponožky jsou vyráběny na Vysočině s dlouholetou tradicí, kde je kladen důraz na vysokou kvalitu při výrobě. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce.

Složení:

35 % čistá ovčí vlna merino – funkční, jemná, termoregulační, antibakteriální, hřejivá i chladivá.

5 % Elastan – aby ponožky pružily a zachovaly stejný tvar

10 % Polyamid

50 % DrytexWool – Dokonalá kombinace vláken pro maximální lehkost, pohodlí a ochranu před chladem. Materiál Drytex obsahuje směs vlny, technické vlákna a stříbro. Poskytuje vynikající tepelnou izolaci a lepší výkon a životnost výrobku.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 0000085939240 Značka: Vlnka Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek