Vlnka Dámské kožené pantofle s ovčí vlnou Marie

Produkt Vlnka Dámské kožené pantofle s ovčí vlnou Marie z kategorie ostatní od výrobce Vlnka najdete na Sportlog.cz za 1099 Kč. Celý popis 1099 Kč 1121 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oblíbené dámské domácí pantofle Marie vyrobeny ručně ve Zlíně. Vrchní část tvoří nejkvalitnější hovězí useň (velur) v krásné přírodní hnědé barvě, a vnitřní část je vystlána jemnou ovčí vlnou Merino, která velmi dobře udržuje teplo, je antibakteriální a má schopnosti termoregulace. To znamená, že v chladných dnech dovede příjemně zahřát bez toho, aby se noha přehřála a zpotila. Nechte se hýčkat vysoce kvalitním materiálem, ovčí vlnou, která se pyšní certifikátem hygienické nezávadnosti, což znamená, že tuto obuv můžete nosit i na bosou nohu a nevzniká ani žádný zápach.

Jelikož se snažíme naslouchat potřebám a požadavkům našich zákazníků, vyrobili jsme tyto pantofle tak, že patří mezi nejpohodlnější domácí papuče i pro osoby, které mají potíže s otoky chodidel a vyšším nártem. Jejich struktura je vymyšlena tak, aby poskytovali dostatek prostoru, lehce se obouvaly a ještě lépe nosily.

Podešev z lehčeného vysoce odolného materiálu EVAc zajistí měkký došlap a bezpečný krok. Obuv se vyrábí v srdci Zlína lidmi s bohatými zkušenostmi, což jí zaručuje kvalitu řemeslného zpracování. Nákupem této obuvi přispíváte k podpoře české ekonomiky.

V pánské verzi najdete tyto pantofle jako "Tom". Svršek boty je z kvalitní hovězí kůže, uvnitř je ovčí vlna. Podešev je zpracován z lehčeného a přitom vysoce odolného materiálu EVAc.

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 40
Barva:vícebarevná
Ean: 0000085937628 Značka: Vlnka Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek