VitaHarmony Vitamín E 100mg 350 tobolek

Produkt VitaHarmony Vitamín E 100mg 350 tobolek z kategorie vitamín e od výrobce Ostatní najdete na Sportlog.cz za 348 Kč. Celý popis 348 Kč 347 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Každá želatinová tobolka obsahuje vitamin E v biologicky účinné formě. Vitamin E má výrazný antioxidační účinek, chrání buňky našeho těla před oxidativním stresem, který bývá často dáván do souvislosti s rozvojem stárnutí. Oxidativní stres buněk je důsledkem nerovnováhy antioxidantů a volných radikálů v těle. Nerovnováha může nastat na jedné i druhé straně.

Doporučuje se užívat vitamin E v kombinaci se selenem a vitaminem C, protože se společně efektivně synergicky podporují. Selen a vitamin C přispívají k normální funkci imunitního systému, vitamin C navíc regeneruje redukovanou formu vitaminu E, což je velmi žádoucí v rámci jejich antioxidačního účinku. Příznivého účinku selenu a vitaminu C se dosáhne při přísunu významného množství – 15% doporučené denní dávky.




SLOŽENÍ:



obsahuje: vitamin E, želatina




DÁVKOVÁNÍ:



berte 1 tobolku ob den


Skladování


Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.


Upozornění


Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.



Vitamíny a minerály

v 1 kapsli
Vitamín E - tokoferol100 mg (833%*)

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8594010863233 Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek