Viridian Folic Acid with DHA 90 kapslí

Produkt Viridian Folic Acid with DHA 90 kapslí z kategorie vitamín b od výrobce Viridian najdete na Sportlog.cz za 305 Kč. Celý popis 305 Kč 339 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Folic acid neboli kyselina listová patří mezi vitamíny skupiny B. Ve velké míře se vyskytuje v zelenině, hodně se jí však ztrácí při tepelné úpravě, proto se doporučuje ve formě doplňků stravy, které mají oproti potravinám mnohem vyšší biologickou využitelnost. Kyselina listová je v lidském organismu spojená s mnoha zásadními procesy – její účinky a vliv byly mnohokrát popsány a jsou velmi dobře známé.

Za zkratkou DHA se skrývá Kyselina dokosahexaenová patřící mezi omega-3 mastné kyseliny. Běžně se vyskytuje na příklad v rybím tuku, DHA od Viridianu je však rostlinného zdroje a proto vhodná i pro vegany.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:



  • Podporu plodu při těhotenství

  • Potlačí únavy a deprese

  • Detoxikaci


Čistota produktu



  • Svou čistotou a složením splňuje tento produkt parametry kategorie Kosher

  • Všechny složky jsou 100% aktivní

  • Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu s obsahem "volného" prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, která mohou tvořit až 50% tablety)

  • Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky

  • Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany

  • Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou




SLOŽENÍ:



obsahuje: kyselina listová 400 μg (200 % doporučené denní dávky), DHA (dokosahexaenová kyselina) 10 mg, obal kapsle hydroxypropylmethyl celulóza na bázi vojtěšky 134,8 mg, spiruliny 16,8 mg a borůvky 16,8 mg.




DÁVKOVÁNÍ:



berte 1-2 kapsle denně během jídla nebo dle doporučení lékaře.


Upozornění:


Není vhodné pro děti. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada vyvážené pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany.



Vitamíny a minerály

v 1 kapsli
Kyselina listová400 ucg (200%*)


Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
DHA docosahexaenoic acid10 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5060003592075 Značka: Viridian Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek