Viridian Elderberry Throat Spray 50ml Organic

Sleva Novinka
Produkt Viridian Elderberry Throat Spray 50ml Organic z kategorie zdraví od výrobce Viridian najdete na Sportlog.cz za 386 Kč. Celý popis 386 Kč 427 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Bezinka se těší mnoha lichotivým přezdívkám, protože téměř každá část této rostliny se dá využít a zároveň se hodí pro něco jiného. Bezinky jsou v prvé řadě bohatým zdrojem vitamínu C a látek zvaných bioflavonoidy. Bezinka se těší mnoha lichotivým přezdívkám, protože téměř každá část této rostliny se dá využít a zároveň se hodí pro něco jiného. Bezinky jsou v prvé řadě bohatým zdrojem vitamínu C a látek zvaných bioflavonoidy.

Sprej dále obsahuje manukový med – med sesbíraný včelami z květů manuky, rostlinky z Nového Zélandu. Manuka má vysoký obsah přirozeně se vyskytujícího peroxidu vodíku (kysličníku). Nejznámější je ovšem směs fotochemikálií zvaná UMF neboli unique manuka factor.


Mezi další látky patří kořen ibišku a aloe vera doporučované díky vysokému obsahu specifických polysacharidů.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Přírodní podporu



Čistota produktu


  • Všechny složky jsou 100% aktivní

  • Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.

  • Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky

  • Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany

  • Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

  • Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.





SLOŽENÍ:



obsahuje:  Bio bezinkový (Sambucus nigra - plody) extrakt 72,2 %, Bio manukový med UMF®10+ (koeficient antibakteriální aktivity) 20 %, Bio Althea officinalis extrakt z kořene 7,2 % Bio džus z listů aloe vera (odpovídá 65 % základu tinktury) 0,6 % voda, Bio alkohol




DÁVKOVÁNÍ:



Dospělí 5 dávek spreje do úst 4x denně. Děti 6-12 let: 1-2 dávky spreje do úst 1-4x denně.


Upozornění:


Nevhodné pro těhotné a kojící ženy, nedoporučí-li lékař. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.  Vhodné pro vegany.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5060003596295 Značka: Viridian Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek