Vemoherb Solidago 90 kapslí

Produkt Vemoherb Solidago 90 kapslí z kategorie doplňky stravy od výrobce VemoHerb najdete na Sportlog.cz za 416 Kč. Celý popis 416 Kč 418 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Solidago od Vemoherb je skvělý produkt pro řešení nadbytku vody těle a její odstranění. Skvělé na poslední fázi přípravy!

  • Extrakt z bulharského Zlatobýlu

  • Přebytečná voda

  • Nejvyšší obsah aktivních substancí



Vemoherb Solidago obsahuje suchý standardizovaný extrakt z nadzemní části rostliny Solidago vigaurea (Zlatobýl obecný). Obsahuje velmi široké spektrum biologicky aktivních substancí – flavonoidy rutin, quercetin a kempferol, glykosidy astragalin a rutosid, saponiny, fenolické sloučeniny, esenciální oleje, terpeny, antokyanidiny a další.



Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:




  • Přebytečnou vodu



Hlavní benefity Solidago Vemoherb



Bulharský Zlatobýl = nejvyšší obsah aktivních látek



Zlatobýl obecný je rostlina s dlouhou tradicí v lidovém léčitelství. Vyskytuje se na mnoha místech severní polokoule, přičemž obsah biologicky aktivních látek se liší podle regionu, kde je rostlina sklizena, a také podle doby sběru. Regionem, kde díky příhodné kombinaci prostředí a podnebí roste Zlatobýl s nejvyšším obsahem biologicky aktivních látek, je Evropa. Velmi také záleží na době sběru – obsah biologicky aktivních látek je typicky nejvyšší v červnu a v září. Solidago VemoHerb pochází z Bulharska – bulharský Zlatobýl patří mezi evropské odnože rostliny, u nichž byl zaznamenán nejvyšší obsah účinných látek (konkrétně u rutinu, jedné z mnoha aktivních substancí, je garantován obsah 7,5 %).



Doporučené dávkování:




  • 3-4 kapsle denně.



Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí a slunečního záření. Doplněk stravy.



Nutriční hodnoty Vemoherb Solidago 90 kapslí:


v 1 kapsli
Extrakt ze Zlatobýlu obecného
400 mg

Složení:

Extrakt ze Zlatobýlu obecného 400 mg (Solidago vigaurea; nadzemní část) obsahuje: 7,5 % flavonoidu rutinu. Ostatní složky: veganská kapsle (hydroxypropylmethyl- celulóza, barvivo oxid titaničitý), plnidlo maltodextrin, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý).

Alergeny:

Neobsahuje.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 3800500502120 Značka: VemoHerb Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek