USA Sports Labs Cutting Edge 120 kapslí

Produkt USA Sports Labs Cutting Edge 120 kapslí z kategorie spalovače tuků od výrobce USA Sport Labs najdete na Sportlog.cz za 360 Kč. Celý popis 360 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Cutting Edge od USA Sport Labs obsahuje aminokyseliny, které jsou schopny měnit tuk na energii a přírodní diuretika, které zbaví tělo přebytečné vody. Svým složením patří mezi produkty na redukci váhy s diuretickými účinky (byliny a minerály, které zbaví vaše tělo přebytečné vody, čímž vyrýsuje Vaši postavu), které neobsahují látky dopingové povahy.

Přírodní diuretika - vhodné pro odstranění vody z podkoží při závěrěčné fázi rysováni. Jeden z nejúčinnějších a nejoblíbenějších doplňků na trhu. Cutting edge obsahuje aminokyseliny, které jsou schopny měnit tuk na energii, přírodní diuretika (byliny a minerály, které zbaví vaše tělo přebytečně zadržované vody, čímž se lépe vyrýsuje vaše postava), a vysoce efektivní antilipogenní složky. Tento doplněk je vhodný nejen před soutěžemi, ale i ke každodennímu použití. Na našem trhu se řadí mezi produkty s nejvyšším obsahem L-carnitinu. Obsahuje také další potřebné látky pro odbourávání přebytečného tělesného tuku.

Doporučené dávkování:



  • 3-4x kapsle denně




Upozornění: Doplněk stravy.Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Nutriční hodnoty USA Sports Labs Cutting Edge 120 kapslí:

1 tabletaRHP
L-karnitin komplex775 mg
Cholin komplex250 mg
Metionin50 mg
Petržel100 mg
Lecitin250 mg
Vitamín B620 mg1429 %
Inositol250 mg
Diuret. byliny*250 mg
Draslík100 mg5 %
Semínkový olej50 mg
Chlorofyl1000 mcg
Extrakt ze zeleného čaje25 mg


*Medvědice lékařská, buchu, doggrass, obilné hedvábí, kořen Hydrangea, jalovcové bobule



RHP - referenční hodnota příjmu



Složení:



Di-kalcium fosfát, celulóza, kyselina stearová, stearát hořečnatý.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 734083000175 Značka: USA Sport Labs Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek