Universal Nutrition Animal Flex 44 Sáčků

Produkt Universal Nutrition Animal Flex 44 Sáčků z kategorie kloubní výživa od výrobce Universal Nutrition najdete na Sportlog.cz za 1279 Kč. Celý popis 1279 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Animal Flex obsahuje nezbytné složky pro výživu Vašich kloubů, šlach, vazů a dalších pojiv. Pečujte pomocí jeho glukosaminu, MSM, chondroitin sulfátů a dalších složek o své tělo.

Universal Nutrition Animal Flex - komplexní kloubní výživa nejvyšší kvality



Animal Flex obsahuje nezbytné složky pro výživu kloubů, šlach, vazů a dalších pojiv. Glukosamin, MSM, chondroitin sulfát a další složky pomáhají chránit tělo před opotřebením a možnými disbalancemi, které si můžeme způsobit například intenzivními tréninky nebo nevhodnými pohybovými stereotypy. Dopřejte svým kloubům, šlachám a vazům výživovou kúru.



Animal Flex obsahuje lubrikační komplex se lněným olejem a známou kyselinou hyaluronovou, která účinně podporuje a chrání klouby. Komplex zázvoru, kurkuminu, boswelie, quercetinu a bromelainu podpoří snížení bolestivosti a přidány jsou také vitaminy a minerální látky pro zpevnění kostí.



Animal Flex je nabízen ve dvou variantách. První je 44 již sestavených balíčků - každý balíček obsahuje 8 tablet a představuje jednu dávku té nejlepší vyvážené výživy pro vaše klouby. Druhá, sypká forma, je tradiční doplněk pro smíchání s vodou a obsahuje také patentovanou směs látky Cetyl (schváleno pro EU).



Animal Flex byl několik let za sebou oceněn na Bodybuiding.com jako nejlepší přípravek na klouby.



V bodech:




  • jedna z nejkvalitnějších kloubních výživ na trhu

  • 44 přesně nadávkovaných balíčků (každý 8 tablet) nebo sypká forma

  • extrémně posiluje a zlepšuje výživu pojiv - vazů, kloubů a šlach

  • mezinárodně uznávaný produkt s mnoha oceněními



Doporučené dávkování:




  • Užívejte 1 sáček denně s jakýmkoli jídlem nebo na lačno.

  • Zapijte vodou.



Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné pro sportovce. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti, kojící a těhotné ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém a chladném místě, chraňte před sluncem. Spotřebujte do 3 měsíců po otevření.



Nutriční hodnoty Universal Nutrition Animal Flex 44 Sáčků:


v porci 1 sáčkuRHP
Energetická hodnota38 kJ

9 kcal
Tuky1 g
Obsah účinných látek


Vitamín C100 mg125 %
Vitamín E5 mg41,67 %
Zinek15 mg150 %
Selen70 mcg127,27 %
Mangan1 mg50 %
Joint Construction Complex*
3000 mg
Joint Lubrication and Support Complex**
6000 mg

* Joint Construction Complex - Glukosamin (HCl, sulfát 2KCl), methylsulfonylmethan (MSM), chondroitin sulfát A (CSA), chondroitin sulfát B (CSC)

** Joint Lubrication and Support Complex - Hydrolyzovaný kolagen, zázvor (kořen), kurkumin (kořen), boswelia (pryskyřice, kyselina boswellianová), quercetin, bromelain, cetyl myristoleát směs (cetyl myristoleát, cetylmyristát, cetylpalmitát, cetyllaurát, cetylpalmitoleát, cetyloleát), kyselina hyaluronová

RHP - referenční hodnota příjmu

Složení:

fosforečnan vápenatý, maltodextrin, želatina, kyselina stearová, magnesium stearát, čištěná voda, mikrokrystalická celulóza, glycerin, oxid křemičitý, karamelové barvivo, farmaceutická glazura.

Alergeny:

Obsahuje sóju, měkkýše (krab, krevetové skořápky), siřičitany. Vyrobeno v závodě, který zpracovává mléko, sóju, vejce, arašídy, ořechy, ryby, měkkýše a pšenici.


Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek