Under Armour Zimní čepice Storm Launch Beanie Black

Produkt Under Armour Zimní čepice Storm Launch Beanie Black z kategorie oblečen od výrobce UNDER ARMOUR najdete na Sportlog.cz za 729 Kč. Celý popis 729 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zimní čepice Storm Launch Beanie je chytrý doplněk, který vám zpříjemní trénink i v nepříznivém počasí. Vděčí za to lehkému a prodyšnému materiálu. Je vyrobena z dvouvrstvé tkaniny ColdGear, která je velmi hřejivá. Z vnitřní strany se příjemně nosí a z vnější rychle schne. Zároveň má technologii UA Storm, která odpuzuje vodu.

Zimní čepice Storm Launch Beanie - chytrý doplněk do nepříznivého počasí, který vás příjemně zahřeje a navíc odpuzuje vodu

Zimní čepice Storm Launch Beanie je praktická pokrývka hlavy, která vás nenechá ve štychu ani během nepříznivého počasí. Vděčí za to lehkému a prodyšnému materiálu, který kombinuje odolný polyester a flexibilní elastan. Navíc je vyrobena z dvouvrstvé tkaniny ColdGear, která je velmi hřejivá a spolehlivě odvádí pot. Z vnitřní strany je tato čepice příjemná na nošení a z vnější rychle schne, což oceníte během sychravého, deštivého či zasněženého počasí.

Stejně jako technologie UA storm, která odpuzuje vodu a udrží vaši hlavu v suchu. Příjemně působí také minimalistický design doplněný o logo Under Armour. Čepice se díky němu bude snadno kombinovat s věcmi ve vašem šatníku. Tento kousek je tak ideální pro každého sportovce nebo fanouška aktivního životního stylu, který hledá parťáka do každého počasí.

Zimní čepice Storm Launch Beanie a její výhody

  • praktický kousek do každého počasí
  • je lehká, prodyšná a rychle schne
  • má technologii UA Storm, která odpuzuje vodu a udrží vaši hlavu v suchu
  • je vyrobena z odolného polyesteru a flexibilního elastanu
  • pyšní se dvouvrstvou tkaninou ColdGear, která je příjemně hřejivá a odvádí pot
  • má minimalistický design s logem Under Armour
  • ocení ji každý sportovec a milovník aktivního životního stylu

Materiál

87 % polyester, 13 % elastan

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Ean: 195251534890 Značka: UNDER ARMOUR Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek