Thermowave Dámské funkční spodky merino XTREME Černá

Produkt Thermowave Dámské funkční spodky merino XTREME Černá z kategorie dámské spodky od výrobce Thermowave najdete na Sportlog.cz za 1749 Kč. Celý popis 1749 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Řada funkčního oblečení Merino Xtreme je ideální především pro outdoor, běh, zimní sporty a horolezce. Díky obsahu merino vlny zajišťuje v zimě maximální hřejivost. Díky obsahu merino vlny má funkční prádlo jedinečnou schopnost absorbovat velký objem vlhkosti a současně zamezuje pachům. Dokonalý střih a pružnost napomáhá volnosti pohybu při sportu. Použitá ovčí vlna merino skvěle reguluje teplotu a spolehlivě odvádí pot od pokožky. Materiál je vysoce pevný a odolný vůči poškození či zničení. Z toho důvodu, je toto funkční termo prádlo vyráběno právě z vysoce kvalitní vlny merino. Tento materiál při nízkých teplotách zahřeje a spolehlivě udrží teplo. Při náhlém oteplení nebo při náročném výkonu naopak příjemně chladí. Spolehlivě odvádí vlhkost od těla a vypařuje ji do ovzduší.

Thermowawe vyrábí funkční oblečení první vrstvy, vhodné pro různé povětrnostní podmínky a úrovně činnosti. Kvalita oblečení je založena na 85 letech zkušeností z řemeslné práce v terénu. Tato spolupráce s odborníky a lidmi z terénu zajišťuje neustálý výzkum a vývoj pro výrobu merino prádla, které zajistí výkon, funkčnost, vytrvalost a pohodlí.

Složení: 100% merino vlny o gramáži 200g/ m2

Vnější materiál: 80% Merino wool 20% polyamid Vnitřní materiál: 100% Polyester

Vlastnosti produktu

Velikost:XL
Barva:černá
Ean: 4771999254588 Značka: Thermowave Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek