Tantrix Tantrix Discovery ve stojánku double pack

Produkt Tantrix Tantrix Discovery ve stojánku double pack z kategorie ostatní společenské hry od výrobce Tantrix najdete na Sportlog.cz za 749 Kč. Celý popis 749 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tantrix Discovery představuje vstupní bránu do světa Tantrixu. Double Pack se skládá ze dvou sad s deseti nezničitelnými hracími žetony a můžete s nimi řešit nejen deset základních hlavolamů odstupňovaných podle obtížnosti od jednoduchých po složité. Double Pack totiž přináší dvě nové možnosti využití:
- varianta DUEL umožní hrát dvěma hráčům proti sobě a porovnávat své výkony skládáním stejného zadání na čas současně
- varianta hlavolamů pro jednoho hráče navíc umožňuje kombinovat žetony z obou sad a řešit tak další, ještě obtížnější hlavolamy.
Ilustrační obrázek.

Cílem je tvoření uzavřených linií daných barev. S každým dalším žetonem roste i obtížnost řešení. Discovery hlavolam se výborně hodí jako malý dárek, k ukrácení času v čekárnách nebo třeba jako zábava na rodinných oslavách.
U Double Packu Tantrix Discovery je možné hrát Duel mezi dvěma hráči, nebo skládat i složitější hlavolamy pro jednoho hráče.
Balení obsahuje:
- dvě balení po deseti ručně malovaných žetonů
- dva stojánky
Barva žetonů je černá.
Až se vám bude zdát, že zvládáte i nejvyšší obtížnost, přejděte na Game Pack, který přináší kromě dalších tisícovek zadání hlavolamů také možnost hrát tři varianty společenských her.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Tantrix Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek