Synergy Mistify 730 ml

Produkt Synergy Mistify 730 ml z kategorie vitamíny a minerály od výrobce Synergy Worldwide najdete na Sportlog.cz za 899 Kč. Celý popis 899 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Mistify patří do trojice stěžejních produktů společnosti Synergy Worldwide, do tzv. vitální trojky „V3“. Jedná se o doplněk zdravé výživy ve formě ovocného nápoje. Produkt slouží v první řadě jako zdroj energie, posiluje imunitní systém a pomáhá při detoxikaci organismu. Primárně je nejdůležitější složkou koncentrát z plodů Acai, který z Mistify činí nápoj s nejvyšší antioxidační hodnotou ze všech dosud známých potravinových doplňků. Produktu je navíc velmi oblíbený právě díky jeho tekuté formě a jemně sladké ovocné chuti. Jak Mistify pomáhá? Díky svému unikátnímu složení má Mistify mnoho pozoruhodných účinků na lidský organismus a dobrý zdravotní stav. Slouží jako bohatý zdroj energie. Posiluje imunitní systém. Pomáhá při detoxikaci organismu a hubnutí. Srovnává zažívání. Díky své antioxidační hodnotě pomáhá v boji proti volným radikálům a tím působí proti stárnutí a buněčnému poškození. Má protirakovinné účinky. Pomáhá udržovat rovnováhu cholesterolu a kardiovaskulární systém v dobré kondici. Zlepšuje sexuální energii. Co Mistify obsahuje? - koncentrát: - plodů brazilské palmy Acai - žlutého a červeného grapefruitu - borůvek - červených malin - brusinek - kustovnice čínské - granátového jablka - zeleného čaje - sojového lecitinu Díky těmto přísadám obsahuje řadu: antioxidantů, esenciálních mastných kyselin, fytosterolů a aminokyselin. Antioxidanty Antioxidanty jsou látky, které omezují aktivitu volných radikálů a neutralizují jejich účinky – snižují pravděpodobnost jejich vzniku nebo je převádějí do méně reaktivních nebo nereaktivních stavů. Tím omezují proces oxidace v organismu. Antioxidanty se dělí do 2 skupin na antioxidanty přirozené a syntetické. Přirozené antioxidanty se, jak už sám název napovídá, přirozeně vyskytují v přírodě nebo v určitých potravinách, nejčastěji v ovoci a zelenině. Jsou přítomny také v organismu ve formě enzymů. Přirozené antioxidanty v potravinách jsou přínosné ze dvou hledisek. Jednak prodlužují jejich trvanlivost a jednak mají příznivé účinky na zdraví konzumenta – posilují imunitní a oběhový systém, metabolismus, schopnost regenerace buněk a snižují pravděpodobnost vzniku kardiovaskulárních chorob, krevních sraženin a některých typů rakoviny. Nejdůležitější přirozené antioxidanty v potravě Vitamíny – vitamín A, vitamín E, vitamín C, vitamín B2, vitamín B15. Polyfenoly – látky obsažené v rostlinách. Zahrnují pod sebe flavonoidy a třísloviny. Flavonoidy (bioflavonoidy) – rostlinná barviva nacházející se v kůře, slupkách, plodech, semenech, květech, listech a dalších částech rostlin. Mají pozitivní vliv především na cévy, které zpevňují a regenerují. Nejsilnější flavonoidy obsahují borůvky, ostružiny, maliny, granátové jablko, červený grep, lékořice, černý rybíz, olivy a olivový olej, červené víno a rajčata. Karotenoidy – rostlinná barviva, bioflavonoidy, s výraznými antioxidačními účinky. Třísloviny (taniny) – rostlinné polyfenoly trpké, svíravé či hořké chuti. Pomáhají při potížích se zažíváním a v zastavování krvácení. Třísloviny jsou obsaženy v čaji, červeném vínu, granátovém jablku, brusinkách, borůvkách, jahodách, trnkách aj. Některé sloučeniny selenu, zinku, manganu, mědi, germania Glutation - nachází se v mase, zelenině i ovoci. Chrání organismus před oxidačním stresem (tj. nerovnováha mezi tvorbou volných radikálů a schopností organismu je rychle odbourávat). Taurin – patří mezi organické kyseliny a je významnou složkou žluči. Mimo jiné se podílí na trávení lipidů v tenkém střevě, regulaci tukové tkáně a regulaci stálé hladiny vápníku v krvi. Syntetické antioxidanty jsou uměle vytvořené a nevyskytují se nikde v přírodě. Najdeme je hlavně v potravinových doplňcích, které nejsou na přírodní bázi – např. různé tablety. Jejich neškodnost pro lidský organismus je předmětem sporů. Volné radikály Volné radikály jsou sloučeniny kyslíku, které vznikají v lidském těle jako vedlejší produkty buněčného metabolismu. Jsou vysoce reaktivní. Mají o jeden atom více nebo naopak méně, a tak reagují s ostatními atomy a odebírají jim nebo přidávají elektrony, aby se samy stabilizovaly. Tyto agresivní molekuly mohou poškozovat buňky, enzymy, genetický materiál a přispívat ke vzniku infekčních i degenerativních onemocnění. V krajním případě mohou způsobit poškození genetické informace buněk a jejich náhodné dělení vedoucí ke vzniku zhoubných útvarů. Volné radikály se také podílejí na rozvoji arteriosklerózy a tím zvyšují riziko tvorby krevních sraženin. Pravděpodobně mají vliv i na kornatění cév, vznik cukrovky, revmatické artritidy a Alzheimerovy a Parkinsonovy nemoci. Přesné složení: výtažek z plodů Acai (51%), koncentrát z červeného a žlutého grapefruitu, borůvek, červených malin; ochucený borůvkový prášek (borůvky, kukuřičný škrob, maltodextrin, cukr, přírodní borůvkové aroma, sojový lecitin), brusinkový prášek, koncentrát z kustovnice čínské, xanthan, sojový lecitin, benzoan sodný (konzervant), výtažek z granátového jablka, výtažek ze zeleného čaje (zbavený kofeinu), vitamin B6. Nutriční hodnoty: (v 30 ml) Energetická hodnota: 70 kJ/17 Kcal Bílkoviny: 0,16 g Sacharidy: 3,07 g Tuky: 0,41 g Cholesterol: 0 g Vláknina: 0,06 g Sodík: 3,0 mg Užívání: 30ml Mistify 1x nebo 2x denně v ředěné či neředěné formě dle chuti. Řeďte nejlépe nesycenou vodou. Před každým otevřením velmi dobře protřepejte, na dně lahve se ukládají zrníčka. 1 balení Mistify vydrží při doporučené dávce přibližně 1 měsíc. Doporučení: Skladujte v chladu a suchu v bezpečí před dětmi. V případě těhotenství, kojení, nebo při léčení, kdy užíváte nějaké léky, se poraďte se svým lékařem.
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek