Suunto Smart Heart Rate Belt bluetooth hrudní pás s pamětí

Produkt Suunto Smart Heart Rate Belt bluetooth hrudní pás s pamětí z kategorie hrudní pásy od výrobce Suunto najdete na Sportlog.cz za 1999 Kč. Celý popis 1999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přesný a spolehlivý hrudní pás vhodný pro modely Suunto 3, Suunto 5, Suunto 9, Spartan, Ambit 3 a Traverse. Je tak lehký a pohodlný, že jej během tréninku téměř ani neucítíte!

Mimořádná přesnost daná technologií EKG je v tomto případě doplněna schopností zaznamenávat tepovou frekvenci do vestavěné vnitřní paměti. Takto znamenaná data lze do hodinek dodatečně přenést. Díky tomu můžete hrudní pás využít i při plavání, nebo například při bojových či kontaktních sportech. Suunto Smart Heart Rate Belt je rovněž kompatibilní s hodinkami jiných značek, s většinou chytrých mobilních telefonů a s dalšími zařízeními podporujícími otevřený standard Bluetooth Smart.

Popruh velikosti S je vhodný pro sportovce s obvodem hrudníku od 56 do 82 cm. Stejný popruh je dostupný také ve velikostech M (70 do 110 cm) a L (od 96 do 160 cm).

Hrudní pás Suunto Smart Heart Rate Belt poskytuje velmi přesné údaje o srdečním tepu bez kompromisu v pohodlí. Jeho použití je vhodné především tam, kde nelze použít měření tepu ze zápěstí nebo takové měření nenabízí dostatečnou přesnost. Například při jízdě na kole, kde jsou hodinky umístěny na řídítkách, při plavání, bojových či kontaktních sportech a podobně.

Suunto Smart Heart Rate Belt navíc disponuje vnitřní pamětí, k jejíž aktivaci dochází tehdy, když pás není v dosahu spárovaných hodinek. Toho využijete při plavání nebo obecně ve chvílích, kdy chcete mír přehled o tepové frekvenci, ale hodinky samotné na ruce mít nemůžete či jednoduše nechcete. Funkce paměti je podporována hodinkami Suunto 3, 5, 9, Spartan, Ambit 3 a Traverse.

Hrudní pás Suunto Smart Heart Rate Belt je také skvělým společníkem pro tréninkovou aplikaci Sports Tracker, která je bezplatně dostupná pro zařízení s operačními systémy Android, iOS a Watch OS.

Klíčové vlastnosti

  • propojení s hodinkami či mobilním telefonem pomocí protokolu Bluetooth Smart
  • měření probíhá na principu EKG a je proto přesnější než optické měření ze zápěstí
  • měří reálné hodnoty srdečního tepu a spálené kalorie
  • zaznamenává srdeční frekvenci během plavání a dalších sportů
  • voděodolnost do 30 m
  • vyměnitelná baterie
  • šířka pásu 3 cm, velikosti S (56-82 cm), M (70-110 cm) a L (96-160 cm)
  • kompatibilní s aplikací Sports Tracker a také dalšími aplikacemi pro Android, iOS a Watch OS
  • kompatibilní s hodinkami jiných značek podporujícími protokol Bluetooth Smart

Vlastnosti produktu

Barva:modrá
Značka: Suunto Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek