Suunto Essential Ceramic Copper Black limitovaná edice (AKČNÍ CENA)

Produkt Suunto Essential Ceramic Copper Black limitovaná edice (AKČNÍ CENA) z kategorie sporttestery od výrobce Suunto najdete na Sportlog.cz za 12990 Kč. Celý popis 12990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Essential se safírovým sklíčkem a celoocelovým pouzdrem je nová exkluzivní kolekce vyráběná ve Finsku. Varianta s keramickou lunetou představuje unikátní koncept, který přináší vysokou kvalitu evropské produkce nemající v této třídě konkurenci.

Suunto je dlouhodobě znám jako světový leader v oblasti outdoorových náramkových počítačů. Essential je limitovaná edice elegantních hodinek kombinující ABC funkce (Altimeter, Barometer, Compass) s precizním provedením náramkových hodinek, které jsou určeny pro běžné nošení i v městském prostředí. Technologická inovace představovaná Suuntem je doplněna o špičkový design a zpracování prováděné přímo ve výrobním závodě ve Finsku.

Design: Sofistikovaná limitovaná edice Suunto Essential se hlásí k tradicím nejlepšího finského designu. Ten charakterizují čisté linie, prémiové materiály a důraz na detail. Jeho autorem je držitel řady mezinárodních designérských ocenění Timo Yliluoma.

Precizní finská výroba: Suunto Essential jsou konstruovány na nejvyšší úrovni s použitím prvotřídních materiálů a s nulovým kompromisem co do přesnosti a spolehlivosti. Jsou výsledkem práce kmenových pracovníků Suunto Oy – vyrobeny a testovány ve Finsku – což zaručuje tu nejvyšší kvalitu.

Sapphire Crystal Glass: Safírové sklíčko je 3x tvrdší než minerální krystal, je odolné proti poškrábání a proti oděru. Ceněna je i jeho vysoká transparentnost, důležitá pro jasný a dobře čitelný displej.

Pouzdro: Pod prémiovou keramickou lunetou je pouzdro zhotovené z vysoce kvalitní nerezové oceli. Luneta a pouzdro mají vynikající funkční vlastnosti a vytvářejí stylový kontrast.

Kožený řemínek: Prémiový řemínek z italské a brazilské kůže (vyčiněný rostlinnými prostředky) poskytuje maximální pohodlí a estetický zážitek.

Funkční estetika: Výsledkem jsou elegantní, sofistikované, barvou, povrchovou strukturou a funkčností vyladěné hodinky. Hodinky vhodné do přírody, do města a do společnosti.

Suunto Essential Slate skladem
Technické vlastnosti:
  • Výškoměr v rozsahu do 9000m
  • Barometr, teploměr, tendence počasí
  • Kompas
  • Vodotěsnost 30m
  • Hloubkoměr pro šnorchlování
  • Stopky
  • Celoplošný podsvit displeje
  • Bouřkový alarm
  • Logbook
  • Východ a západ slunce


Kolekce: Essential

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Značka: Suunto Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek