Superfire Zadní světlo na kolo BTL02, USB, 330mAh

Sleva Novinka
Produkt Superfire Zadní světlo na kolo BTL02, USB, 330mAh z kategorie světla na kolo od výrobce Superfire najdete na Sportlog.cz za 288 Kč. Celý popis 288 Kč 290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zadní světlo na kolo Superfire BTL02


Světlo na kolo Superfire automaticky snímá vibrace při brzdění a aktivuje se, aby vás na silnici chránilo a varovalo ostatní účastníky silničního provozu. Můžete jej také připevnit na batoh a vzít si jej s sebou na různé typy výletů. Je vybaveno 3 režimy provozu, takže si jeho provoz můžete přizpůsobit vlastním potřebám. Díky použití prvotřídních materiálů je voděodolný a odolný vůči vodě. Jeho instalace je navíc rychlá a snadná.



Inteligentní senzor


Přístroj je vybaven inteligentním senzorem, takže se lampa rozsvítí, když jedete po nerovném povrchu nebo prudce zabrzdíte. Při nesprávné montáži BTL02 se rozsvítí stroboskopické světlo.



3 provozní režimy


Světlo má tři režimy, které můžete používat podle svých potřeb. Můžete si vybrat mezi pulzujícím světlem, stroboskopem nebo režimem stálého svícení.



Ochrana proti vodě a odolnost


Díky ochraně proti vodě IP44 se nemusíte obávat poškození světla při lijáku. Světlo na kolo značky Superfire je vyrobeno pro použití v náročných podmínkách. Navíc je vyrobeno z plastu ABS a hliníkové slitiny, díky čemuž je trvanlivé a odolné proti poškození.



Přiloženo


  • zadní podsvícení
  • nabíjecí kabel
  • držák na rukojeť
  • silikonové upevňovací příslušenství

Značka


Superfire
Model
BTL02
Rozměry
39 x 22 mm
Výkon
3W
Kapacita baterie
330 mAh
Odolnost proti pádu
do 1 m
Pohotovostní doba
přibližně 2,5 hodiny
Vodotěsnost
IP44
Hmotnost
22 g
Napětí
3.7 V
Materiál
ABS + hliníková slitina
Zaváděcí otvor
USB-A
Doba nabíjení
přibližně 1 hodina
Režimy
stroboskop, pulzující světlo, stále zapnuto

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Superfire Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek