Superfire Svítilna na kolo BL06-X, 275 lm, USB

Produkt Superfire Svítilna na kolo BL06-X, 275 lm, USB z kategorie světla na kolo od výrobce Superfire najdete na Sportlog.cz za 288 Kč. Celý popis 288 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Svítilna na kolo Superfire BL11


Svítilna na kolo je nezbytnou součástí výbavy každého jízdního kola! BL11 poskytuje stabilní osvětlení s maximálním dosvitem 120 m. Nabízí 4 režimy svícení a její instalace pro vás nebude problém. Díky své robustní a vodotěsné konstrukci vám bude dobře sloužit po dlouhou dobu. Můžete ji používat i jako běžnou svítilnu.



Spolehlivý zdroj světla


Jezdíte často na kole po setmění? Vybavte se svítilnou na kolo a zajistěte si bezpečnost na cestách! Svítilna generuje pro oči bezpečné světlo s dosvitem až 120 m, takže je ideální pro osvětlení vaší cesty. Byla navržena tak, aby neoslňovala chodce a řidiče jiných vozidel. To nejen zvyšuje vaši viditelnost, ale také zabraňuje ohrožení ostatních účastníků silničního provozu!



Nastavte si osvětlení podle svých potřeb


Vyberte si z dostupných režimů a přizpůsobte osvětlení svým preferencím nebo podmínkám na silnici! BL11 nabízí 4 režimy osvětlení, které můžete libovolně měnit pomocí vyhrazeného tlačítka. K dispozici je silné a lehké světlo, stroboskopické světlo a také SOS světlo pro nouzové situace.



Až 3 hodiny provozu


Nyní můžete vyrazit na dlouhý výlet na kole bez obav, že se vám svítilna náhle vybije! Odolná baterie s kapacitou 2000 mAh zajistí až 3 hodiny provozu. Obnovení energie trvá přibližně 3 hodiny a o stavu nabití vás informuje vestavěný světelný indikátor.



Robustní konstrukce


Svítilna na kolo Superfire vás překvapí svou mimořádně lehkou a praktickou konstrukcí. Její hmotnost je méně než 115 g a snadno ji uložíte do brašny nebo batohu. Svítilna je vodotěsná podle normy IP44 a vydrží pád z výšky 1 metru. Montáž svítilny pro vás nebude žádný problém. Během několika okamžiků ji můžete pomocí silikonového pásku připevnit na řídítka kola.



Výrobce:
Superfire
Model
BL11
Barva
Černá
Materiál
Slitina hliníku
Napájení
5W
Rozsah osvětlení
120 m
Napětí
3.7V
Nabíjecí rozhraní
microUSB
Provozní doba
cca 3 h
Doba nabíjení
cca 3 h
Kapacita baterie
2000 mAh
Odolnost proti pádu
1 m
Vodotěsnost
IP44
Hmotnost
115 g
Rozměry
108 x 32 x 27 mm
Režimy osvětlení
Silné světlo / lehké světlo / SOS / stroboskopické světlo

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Superfire Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek