Superfire Kempingová lampa T51, USB-C

Produkt Superfire Kempingová lampa T51, USB-C z kategorie svítilny od výrobce Superfire najdete na Sportlog.cz za 251 Kč. Celý popis 251 Kč 290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kempinkové svítidlo Superfire T51


Chystáte se na noční výlet ve stanu? Nebo snad pořádáte večírek s přáteli na zahradě? Lampa Superfire T51 bude perfektně fungovat v každé situaci! Nabízí stabilní osvětlení a umožňuje nastavit intenzitu světla. Její retro design potěší nejednoho uživatele a díky vodotěsné konstrukci se nezalekne žádných povětrnostních podmínek!



Mnoho možností


Lampa byla vytvořena s ohledem na různé scénáře použití. Skvěle se bude hodit při kempování nebo při nocích pod širým nebem. Poskytne také atmosférické osvětlení při setkání s přáteli na zahradě a bude také zajímavým doplňkem v domácnosti. Navíc díky možnosti nastavení jasu světla jej snadno přizpůsobíte svým představám.



Speciálně navržená konstrukce


Zastihl vás déšť během víkendového kempování a obáváte se poškození lampy? Nemusíte! Lampa T51 se vyznačuje vodotěsnou konstrukcí na úrovni IP43 - kapky deště pro ni nejsou žádnou hrozbou. Lampa je vybavena praktickým háčkem, který umožňuje pohodlné přenášení nebo zavěšení například ve stanu nebo na větvi.



Přiložené stránky


  • lampa
  • kabel USB-C / USB-A
  • dobíjecí baterie AB10
  • uživatelská příručka

Výrobce
Superfire
Model
T51
Barva
Černá
Nabíjecí rozhraní
USB-C
Kapacita baterie
1400 mAh
Vodotěsnost
IP43

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Superfire Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek