Stacker Dexi Omega 3 – 20002 60 kaps.

Produkt Stacker Dexi Omega 3 – 20002 60 kaps. z kategorie omega mastné kyseliny od výrobce Stacker najdete na Sportlog.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dexi Omega 3 - 2000 jsou kapsle se směsí omega/CLA mastných kyselin. V jedné dávce se nachází 2000 mg této efektivní formule, která obsahuje rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a konjugovanou kyselinu linolovou. Jsou vyhledávány lidmi s cílem zvýšit příjem zdravých tuků a podpořit celkové zdraví.

Dexi Omega 3 – 2000 - efektivní směs omega mastných kyselin s obsahem EPA, ALA, GLA a CLA

Dexi Omega 3 - 2000 nabízí efektivní směs omega/CLA mastných kyselin v zastoupení těch nejznámějších. Jsou ve formě kapslí, které obsahují rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a kyselinu linolovou. Přítomný rybí olej obsahuje kyselinu eikosapentaenovou (EPA), která přispívá ke správné funkci srdce a její příznivý účinek se dostaví při denním příjmu minimálně 250 mg. Dexi Omega 3 - 2000 jsou tak vhodné pro každého, kdo nemá ve stravě dostatek ryb či mořských plodů nebo nepatří k jejich fanouškům. Ve směsi dále najdete také lněný olej s obsahem kyseliny alfa - linoleové (ALA) a pupalkový olej, který obsahuje kyselinu gama linolenovou (GLA). Ty patří k cenným zdrojům nenasycených tuků.


Složení uzavírá CLA nebo konjugovaná kyselina linolová, která se řadí mezi polynenasycené omega-6 mastné kyseliny. V dostatečném množství má pozitivní vliv na optimální hladinu cholesterolu v krvi a jejím zdrojem je například hovězí maso. Dexi Omega 3 - 2000 je tak efektivní formule pro lidi, kteří usilují o podporu celkového zdraví. Účinky jednotlivých mastných kyselin se dostaví pouze v případě dodržení doporučeného denního příjmu, s čímž vám tento doplněk může pomoci.

Dexi Omega 3 – 2000 a jeho výhody

  • efektivní směs omega/CLA mastných kyselin
  • obsahuje rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a konjugovanou kyselinu linolovou
  • má formu snadno polykatelných kapslí
  • je vhodný pro každého, kdo nemá ve stravě dostatek ryb nebo je nemá v oblibě
  • patří k cenným zdrojům nenasycených tuků
  • přispívá k podpoře celkového zdraví
  • může pomoci s doporučeným denním příjmem mastných kyselin

Složení

Směs Omega / CLA: Rybí olej (kyselina eikosapentaenová EPA), lněný olej (kyselina alfa-linolenová ALA), pupalkový olej (kyselina gama linolenová GLA), konjugovaná kyselina linolová CLA, želatina, glycerin, čištěná voda, obsahuje rybí složky (sardele, sardinky, makrely).

Dávkování

Užívejte 2 kapsle po večerním jídle.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty2 kapsle

Směs Omega / CLA:

- Rybí olej (Kyselina eikosapentaenová EPA)

- Lněný olej (Kyselina alfa-linolenová ALA)

- Pupalkový olej (Kyselina gama linolenová GLA)

- Konjugovaná (Kyselina linolová CLA)

2000 mg

Upozornění

Toto je potravinový doplněk. Potravinové doplňky by se neměly používat jako náhrada pestré stravy. Tento produkt se má používat ve spojení s pestrou stravou a cvičebním programem, aby se dosáhlo co nejlepších výsledků. Uchovávejte na chladném a suchém místě a uchovávejte mimo dosah dětí. Tento produkt není určen pro osoby mladší 18 let. Účelem tohoto produktu není diagnostikovat, léčit nebo předcházet nemoci. Nikdy nepřekračujte doporučené podávání.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8717472070388 Značka: Stacker Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek