Spokey MrFIT

Produkt Spokey MrFIT z kategorie kolečkové brusle od výrobce Spokey najdete na Sportlog.cz za 1718 Kč. Celý popis 1718 Kč 2723 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské kolečkové brusle Spokey MrFIT jsou připraveny pro náročné uživatele. Technické parametry byly speciálně navrženy tak, aby činily největší potěšení z jízdy. Upozornění: Věnujte prosím pozornost při výběru velikosti dle velikostní tabulky uvedené níže. Před nákupem si prosím důkladně zkontrolujte délku stélky v cm.

KVALITA

Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

Víme, že je důležité se odlišit, proto klademe zvláštní důraz originálnímu a vypracovanému designu. Brusle Spokey jsou vyrobeny v souladu s nejnovějšími trendy a nejmodernějšími barvami.

TECHNOLOGIE A VÝHODY

Při výběru bruslí, věnujte zvláštní pozornost podvozku. U modelu MrFIT je podvozek vyroben z polypropylenu.

Kolečka jsou vyrobena z odolného PU o průměru 80 mm které jsou optimální pro fitness jízdu. Ložiska ABEC5 poskytují nejvyšší přesnost, dlouhou životnost a vysokou rychlost.

Trojitý systém zapínání: tkaničky, suchý zip a dvojitá spona zaručují nejen optimální přizpůsobení nohám, ale především nejvyšší úroveň bezpečnosti.

Díky pohodlnému a spolehlivému upevňovacímu systému můžete optimálně přizpůsobit brusle svým potřebám.

Parametry:

Botička vnější: poloměkká skořepina (PP, PVC)

Botička vnitřní: EVA + PU + velur + pěna + síťka

Materiál brzdy: TPR

Materiál koleček: PU

Rozměr koleček: 80 x 20 mm

Ložiska: ABEC7 Carbon

Podvozek: PP

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 42
Barva:zelená
Ean: 5905339407559 Značka: Spokey Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek