Spokey FITBALL Gymnastický míč, 55 cm, zelený

Sleva Novinka
Produkt Spokey FITBALL Gymnastický míč, 55 cm, zelený z kategorie gymnastické míče od výrobce Spokey najdete na Sportlog.cz za 254 Kč. Celý popis 254 Kč 261 Kč Ověřit dostupnost

Popis



Gymnastický míč Spokey FITBALL, 55 cm:

- balení obsahuje praktickou pumpičku, která vám pomůže rychle a snadno nafouknout míč

- umožňuje provádět cviky, které mají pozitivní vliv na formování postavy, fyzickou kondici a pomáhají při spalování tělesného tuku

- je to dokonalá náhrada židle, protože sezení na míči si vyžaduje správné držení těla


Gymnastický míč je skvělou volbou pro domácí cvičení. Díky němu si zpestříte trénink a zapojíte do práce téměř všechny svaly. Spokey FITBALL je míč, který poskytuje vynikající podporu při univerzálních rozvojových aktivitách. Může také nahradit židli doma nebo v kanceláři – sezení na míči vyžaduje správně držení těla.

Dva v jednom – cvičte a odpočívejte s gymnastickým míčem

Použití gymnastické míče je skvělý způsob, jak zpestřit domácí trénink. Zdánlivě snadno vypadající cvičení přinášejí skvělé výsledky. Pomohou vám vytvarovat postavu, vytvořit si zdravé návyky a udržet se v dobré fyzické kondici. Spokey FITBALL také rozvíjí rovnováhu a nutí vás ke správnému držení těla. Proto jej lze využít i jako rehabilitační pomůcku nebo židli, která uleví páteří během dlouhých hodin strávených v kanceláří nebo doma při počítači.

Jednoduchý a efektivní trénink pro každého

Gymnastický míč Spokey FITBALL umožňuje vykonávat cviky, které jsou snadné a vhodné pro začátečníky, s nízkou intenzitou pro seniory a ideální během rehabilitace. Trénink s použitím gymnastického míče nezatěžuje klouby, zlepšuje rovnováhu a posiluje svaly. Je také ideální pro meditace či tonizační cvičení. Co víc si přát? Vše, co potřebujete, je trocha volného místa doma, abyste moli začít cvičit.

longdesc=Balení obsahuje praktickou pumpičku


Gymnastický míč Spokey FITBALL je vyroben z materiálu, který zabraňuje klouzání. Tento efekt navíc posilují pásky, jenž jsou vedeny po celém obvodu míče. Díky tomu můžete bezpečně provádět cviky, u kterých je omezen kontakt se zemí (např. podpor na rukou). U modelu FITBALL se využívá Anti-Burst systém, který v případě propíchnutí nebo přetlaku míče pomalu vypouští vzduch ven. To je nesmírně důležité pro bezpečnost – uživatel tak získá dostatek času na reakci (sesednutí z míče). Balení obsahuje i praktickou pumpičku, se kterou snadno a rychle míč nafouknete.

Jak vybrat správnou velikost míče?


Gymnastický míč Spokey FITBALL je vyroben ve třech velikostech (průměrech): 55 cm, 65 cm a 75 cm. Pro maximalizaci efektu cvičení, zvolte velikost míče podle vaší výšky:

- průměr míče 55 cm – výška postavy 150–165 cm

- průměr míče 65 cm – výška postavy 160–175 cm

- průměr míče 75 cm – výška postavy 175–190 cm

Úhel mezi stehny a horní části těla, a úhel mezi stehny a lýtky by měl být 90 stupňů s volně položenými chodidly na zemi. Takto správně zvolená velikost míče je ideální pro sezení na míči.


longdesc=Parametry:

materiál: PVC, protiskluzový

vysoká kvalita

dlouhá životnost míče

průměr: 55 cm

systém Anti-Burst

maximální hmotnost uživatele: 120 kg

v sadě: pumpička

Informace pro velkoodběratele:

balení: 10 ks/karton

možný prodej po 1 ks



Váha: 0.75000 kg

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 5905339436245 Značka: Spokey Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek