SizeandSymmetry GOLD CUT 100 kapslí

Produkt SizeandSymmetry GOLD CUT 100 kapslí z kategorie spalovače tuků od výrobce Sizeandsymmetry najdete na Sportlog.cz za 549 Kč. Celý popis 549 Kč Ověřit dostupnost

Popis

GOLD CUT - spalovač tuku s kombinací účinných termogenních látek pro podporu spalování tuku.

Sizeandsymmetry Gold Cut je extrémním spalovačem tuku s thermogenním a lipotropním účinkem. Napomáhá využití tuku jako zdroje energie. Efektivně tak podporuje snižování množství tělesného tuku ve vašem organismu a snížení tukových zásob. Extrakt ze zeleného čaje, extrakt z hořkého pomeranče a kayenský pepř působí thermogenně a podporují využití tuku jako energetického zdroje pro udržení teplotní rovnováhy. Kofein je jedním z nejúčinnějších stimulantů, má však také schopnost podporovat spalování tuku a usměrňovat jeho pohyb k mitochondriím, kde jsou dále využity jako zdroj energie.



V bodech:




  • spalovač tuku s účinnými látkami

  • lipotropní a termogenní účinek

  • s obsahem kofeinu



Doporučené dávkování:




  • Berte 2 kapsle 30 minut před tréninkem.



Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a chraňte před přímým slunečním zářením. Dbejte na dobré uzavření obalu. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není náhradou pestré stravy.



Nutriční hodnoty SizeandSymmetry GOLD CUT 100 kapslí:


v 1 kapsli
Extrakt ze zeleného čaje
250 mg
Citrus aurantium (synefrin)
5 mg
Kofein
110 mg
Kajenský pepř
100 mg
L-phenylalanin
12,5 mg
Zelená káva
5 mg
Maltodextrin
12,5 mg

Složení:

Extrakt zeleného čaje, kofein, kajenský pepř, L-Phenylalanin, Synefrin, extrakt zelené kávy, nosič (maltodextrin), želatinová kapsle.

Alergeny:

Neobsahuje

Vlastnosti produktu

Barva:zlatá
Ean: 4006665113600 Značka: Sizeandsymmetry Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek