Sedco Pedálový trenažer AB206

Produkt Sedco Pedálový trenažer AB206 z kategorie rotopedy od výrobce Sedco najdete na Sportlog.cz za 964 Kč. Celý popis 964 Kč 996 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Je posilovací pedálové šlapadlo vhodné především pro nenáročné uživatele. Cvičení na pedálovém trenažeru/rotopedu zlepšuje cirkulaci krve, lze jej využít jako rehabilitační pomůcku při potřebě rozhýbat svaly po úrazech horních či dolních končetin a je skvělý i pro starší lidi a osoby, které mohou cvičit pouze v sedu. Přístroj se nesmí používat vestoje, ale i tak má různorodé využití - můžete na něm cvičit při sledování televize, mít ho schovaný pod stolem v kanceláři a šlapat na něm můžete i rukama. Posilujete tak nejen paže a nohy, ale i střed těla. Rotoped je díky malé velikosti skladný a snadno se přenáší, takže s ním můžete cvičit téměř kdekoliv.

Maximální stabilitu produktu zajišťuje protiskluzová úprava na spodní straně rotopedu, Vaši stabilitu zase pedály s protiskluzovým drážkováním. Intenzitu cvičení si můžete nastavit podle svých představ - odpor pedálů lze nastavit pomocí otočného kolečka. Snadno čitelný displej ukazuje čas, vzdálenost, množství spálených kalorií a další základní informace. Vše ovládáte jedním tlačítkem, kterým přepínáte jednotlivé informace.
Technický popis:
- výrobce SEDCO
- barva černo/bílá
- velikost 40 x 35 x 31 cm
- nosnost: 100 kg
- váha 4 kg
- šlapadlo není určeno pro použití ve stoje
- LCD displej
- výborná skladovatelnost

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8595096692267 Značka: Sedco Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek