Scubapro Maska SYNERGY MINI s comfort páskem trans. silikon

Produkt Scubapro Maska SYNERGY MINI s comfort páskem trans. silikon z kategorie potápěčské masky od výrobce Scubapro najdete na Sportlog.cz za 3068 Kč. Celý popis 3068 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Menší bráška masky Scubapro SYNERGY TWIN. Potápěčská maska SYNERGY MINI má zmenšenou konstrukci a lépe tak pasuje lidem s drobnějším obličejem. • Silikonová lícnice s jedinečnou TruFit technologií s dvojitou lícnicí, která je formována do úzkých žeber, je velmi pohodlná a současně zajišťuje perfektní utěsnění. Maska kombinuje dva druhy silikonu. Silnější silikon s matnou povrchovou úpravou poskytuje dodatečnou oporu a tuhost. Extrémně jemný a příjemný silikon kolem obličeje pak umožňuje poddajné a maximálně pohodlné nošení a vodotěsnost. 
• Konstrukce s dvěma zorníky má malý objem a nabízí široké zorné pole. Otočné přezky jsou barevně sladěny s komfortním páskem, který netrhá vlasy. Ultra čiré čočky nabízí pod hladinou optimální viditelnost. Měkká nosní kapsa umožňuje snadné vyrovnávání tlaku. Masku SYNERGY MINI snadno sbalíte na plocho a vezmete kamkoli s sebou.
• Mini masku od Scubapro u nás najdete také ve verzi s černými silikonem.

Vlastnosti produktu

Barva:žlutá
Ean: 4048336413848 Značka: Scubapro Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek