Scitec Tyrosine 100 kapslí

Produkt Scitec Tyrosine 100 kapslí z kategorie aminokyseliny od výrobce Scitec Nutrition najdete na Sportlog.cz za 219 Kč. Celý popis 219 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tyrosine od Scitec je aminokyselina se silným antikatabolickým účinkem, zároveň je silným energizérem a sekundárním spalovačem tuku. Tyrosin je jednou z 20 standardních aminokyselin, které buňky používají pro syntézu proteinů. L-tyrosin lze zajistit konzumací bílkovin z různých zdrojů, lze je však přijmout i užíváním formou doplňků výživy. V kruhu sportovců je užívání čistého L-tyrosinu populární praxí, obzvláště v kombinaci s kofeinem.

Doporučené dávkování Scitec Tyrosine:






  • Užijte 2 kapsle denně před tréninkem.





Upozornění: Uschovejte na suchém a tmavém místě, mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti. Ustanovena doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout.

Nutriční hodnoty Scitec Tyrosine 100 kapslí:

2 kapsle
L-tyrosin1000 mg


Složení:



L-Tyrosin 76 %, obal tobolky [želatina, leštící látka (šelak), barvivo (oxidy a hydroxidy železa), regulátory kyselosti (hydroxid amonný, hydroxid draselný)], dextróza, protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin).



Alergeny:



Vyrobeno v závodě, který vyrábí potraviny obsahující mléko, vejce, lepek, sóju, arašídy, celer, korýše, ryby, měkkýše, oxid siřičitý a ořechy.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999100032712 Značka: Scitec Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek