Scitec Taurine 90 kapslí

Sleva Novinka
Produkt Scitec Taurine 90 kapslí z kategorie stimulanty a energizéry od výrobce Scitec Nutrition najdete na Sportlog.cz za 190 Kč. Celý popis 190 Kč 199 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Taurine od Scitec je jednoznačně velmi důležitou organickou kyselinou, která se účastní mnoha procesů látkové přeměny v lidském těle. 3000 MG V KAŽDÉ DÁVCE

Taurin se přirozeně vyskytuje v potravinách živočišného původu, ale prakticky chybí v potravinách rostlinného původu. Z toho důvodu může být hladina taurinu u vegetariánů nižší, než u těch, kteří konzumují rozličnou potravu. Taurin je jednoznačně velmi důležitou organickou kyselinou, která se účastní mnoha procesů látkové přeměny v lidském těle. Je všeobecně známo, že taurin je častou složkou energetických nápojů.

Doporučené dávkování Scitec Taurine:





  • Doporučuje se užívat 3 ks Taurine kapslí denně v rovnoměrně rozdělených dávkách během dne, nalačno, před a po tréninku nebo mezi jídly.




Upozornění: Uschovejte na suchém a tmavém místě mimo dosah malých dětí.Výživové doplňky se nesmějí používat jako náhrada pestré stravy.

Nutriční hodnoty Scitec Taurine 90 kapslí:

3 kapsle
Taurin3000 mg


Složení:



Taurin 89 %, obal tobolky [želatina, leštící látka (šelak), barva (oxidy a hydroxidy železa), regulátory kyselosti (hydroxid amonný, hydroxid draselný)], protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin).



Alergeny:



Vyrobeno v závodě, kde se zpracovává mléko, vejce, lepek, sója, arašídy, ořechy, celer, ryby, korýši, měkkýši a potraviny obsahující oxid siřičitý.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999100029644 Značka: Scitec Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek