Scitec Saw Palmetto Complex 60 kapslí

Produkt Scitec Saw Palmetto Complex 60 kapslí z kategorie doplňky stravy od výrobce Scitec Nutrition najdete na Sportlog.cz za 269 Kč. Celý popis 269 Kč 273 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Saw Palmetto Complex od Scitec obsahuje 5 populárních a uznávaných rostlinných výtažků pro zachování a upevňování zdravé prostaty.

Scitec Saw Palmetto Complex v bodech:





  • 5 populárních účinných látek


  • Kapsle s obsahem rostlinných výtažků




SAW PALMETTO COMPLEX obsahuje 5 populárních a uznávaných rostlinných výtažků, v každé dávce se nachází celkem 730 mg. Každá účinná látka pomáhá při zachování a upevňování zdraví prostaty. Nejdůležitější z nich je Serenoa repens (Serenoa plazivá), která má všeobecné využití v medicíně, a jako jediná účinná látka má v produktech podobného charakteru dlouhodobé využití.

SAW PALMETTO COMPLEX obsahuje kromě Serenoy také čtyři další užitečné výtažky rostlin. Každá jednotlivá složka podporuje normální činnost prostaty a močových cest. V rostlině Linum usitatissimum (len) nacházející se lignany hrají důležitou roli v organismu. Mastné kyseliny, obsažené v Serenoa, hrají také klíčovou roli při zachování reprodukčních funkcí u mužů. Urtica dioica (Kopřiva dvoudomá) a Commiphora mukul (Myrhovník Wightov) podporují i imunitní systém!

Doporučené dávkování Scitec Saw Palmetto Complex:





  • Konzumujte denně 2 kapsle po jídle, s dostatečným množstvím tekutin.




Upozornění: Uschovejte na suchém a tmavém místě mimo dosah malých dětí.Výživové doplňky se nesmějí používat jako náhrada pestré stravy.

Nutriční hodnoty Scitec Saw Palmetto Complex 60 kapslí:

2 kapsle
Saw Palmetto (Serenoa repens) extrakt330 mg
Z toho mastné kyseliny298 mg
Guggul extrakt z pryskyřice95 mg
Vrbovka malokvětá - extrakt nadzemní části97 mg
Lněný olej v prášku50 mg
Kopřiva dvoudomá extrakt listů98 mg


Složení:



Serenoa plazivá - extrakt ovoce 55%, tobolka (želatina, leštící látka(šelak), barviva (oxidy železa a hydroxidy železa), regulátory kyselosti (hydroxid amonný, hydroxid draselný)), guggul - extrakt z pryskyřice, vrbovka malokvětá - extrakt nadzemní části, lněné semínko, prášek oleje, kopřiva - extrakz listů, protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin), plnidlo (celulózový gel).



Alergeny:



Neobsahuje. Vyrobeno v závodě, který vyrábí potraviny obsahující mléko, vejce, lepek, sóju, arašídy, ořechy, celer, ryby, korýše, měkkýše a oxid siřičitý.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999100032859 Značka: Scitec Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek