Scitec Mega EAA 240 kapslí

Sleva Novinka
Produkt Scitec Mega EAA 240 kapslí z kategorie komplexní od výrobce Scitec Nutrition najdete na Sportlog.cz za 526 Kč. Celý popis 526 Kč 559 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Mega EAA od Scitec jsou essenciální aminokyseliny v kapslích, které můžeš mít kdykoliv po ruce! Komplex důležitých essenciálních aminokyselin v nejideálnějším poměru!

Scitec Nutrition Mega EAA je komplex důležitých esenciálních aminokyselin v nejideálnějším poměru, který doporučuje Světová zdravotnická organizace (WHO). Příjem esenciálních aminokyselin je podmíněn kvalitní stravou s obsahem bílkovin. Pro lidský organismus jsou nezbytné, jelikož si je tělo nedokáže samy syntetizovat (vytvářet). Mega EAA zajišťuje snadné doplňování aminokyselin v optimálním poměru ať už před nebo po tréninku. Na jednu dávku obsahuje až 3200 mg esenciálních aminokyselin.

V bodech:



  • až 3200 mg EAA na jednu dávku


  • ideální poměr doporučený WHO




Doporučené dávkování:



  • Užijte 4 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím vody.




Upozornění: Uschovejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 ° C, mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti. Ustanovena doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Výživové doplňky se nesmějí používat jako náhrada pestré stravy.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999100025110 Značka: Scitec Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek