Scitec Macatron 108 kapslí

Produkt Scitec Macatron 108 kapslí z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce Scitec najdete na Sportlog.cz za 529 Kč. Celý popis 529 Kč Ověřit dostupnost

Popis

MACATRON je vytříbeným matrixem pro podporu optimalizace hladiny testosteronu, estrogenu a podporu libida s obsahem 13 pečlivě vybraných účinných látek. DAA (kyselina D-asparagová) a složky léčivých rostlin - mezi nimi i MACA - zajišťují důležité vitamíny a minerální látky. MACA je obecně užívaná jako afrodiziakum. Tento kořen je legendou, co se týče účinků zvyšování sexuální aktivity.


Testofen® je výtažkem z rostliny Pískavice řecké seno s minimálně 50% obsahem Fenuside ™. Pískavice řecké seno je dobře známou, mnohostrannou léčivou rostlinou, obsahující více než 100 různých rostlinných účinných látek, včetně Furostanových saponinů a Steroidních saponinů. Pískavice jsou využívány z několika hledisek. Testofen® prokazatelně zvyšuje sexuální aktivitu, vedle toho pomáhá udržovat sexuální zdraví a objem svalové hmoty. Saponinové glykosidy, které jsou standardizovány na Testofen®, se nazývají Fenuside ™.


MACATRON obsahuje bor a flavonoid quercetin, který pomáhá zabraňovat přeměně testosteronu na estrogen. Stejný účinek má i Mangostan. Ligniny kopřivy mohou přispět ke snížení hormonální vazby globulinu (SHBG) s testosteronem, což může pomáhat v tom, aby měl organizmus k dispozici více volného testosteronu, který je v organismu aktivní formou. Nejvhodnější je používat výtažky kořene kopřivy spolu s výtažky z rostliny Serenoa plazivá.


Vitamín B5 (kyselina pantothenová) hraje roli při správné syntéze a látkové přeměně steroidních hormonů, vitamínu D a některých látek, účastnících se při přenosu podnětů. Vitamín B6 hraje roli při regulaci hormonálních procesů a přispívá k tlumení únavy a pocitu vyčerpanosti. Vitamín D přispívá k normální činnosti svalstva a hraje roli při procesech dělení buněk. Zinek přispívá k normální plodnosti, k normálnímu rozmnožování, jakož i k udržování normální hladiny testosteronu v krvi. *


MACATRON lze kombinovat s jednosložkovými tribulusovými produkty.




SLOŽENÍ:



obsahuje: Kyselina D-asparagová, Urtica dioica (list) extrakt, obal tobolky (hovězí želatina; barva: oxid titaničitý), prášek z kořene Lepidium meyenii, protispékavá látka (stearát hořečnatý), extrakt z Avena sativa (semena), Garcinia mangostana (ovocná kůra ) extrakt, Quercetin dihydrát, Serenoa repens (ovocný) extrakt, Testofen® Trigonella foenum-graecum (Seed) extrakt (standardizovaný na minimálně 50 % Fenuside™), Kyselina boritá, Monohydrát síranu zinečnatého, Cholekalciferol, D-pantothenát vápenatý, Pyridoxin HCl.




DÁVKOVÁNÍ:



Užijte denně 4 kapsle (2 kapsle ke snídaní a 2 kapsle k večeři).


UPOZORNĚNÍ


Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Tento produkt není náhradou smíšené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah malých dětí! Nedoporučuje se dětem, těhotným a kojícím ženám a osobám s kardiovaskulárními poruchami.



Vitamíny a minerály

-v 1 kapsliv 1 dávce 4 kapsle
Vitamín B5 - kyselina pantothenová0,45 mg (8%*)1,8 mg (30%*)
Vitamín B6 - pyridoxin0,21 mg (15%*)0,84
Boron0,9 mcg3,6 mcg
Zinek1,5 mg (15%*)6 mg (60%*)
Vitamín D3 (cholekalciferol)1,25 µg5 µg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999100016743 Značka: Scitec Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek