Scitec Green Coffee Complex 90 kapslí

Produkt Scitec Green Coffee Complex 90 kapslí z kategorie zdraví od výrobce Scitec Nutrition najdete na Sportlog.cz za 390 Kč. Celý popis 390 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Green Coffee Complex od Scitec pomáhá udržovat správnou hladinu krevního cukru, přispívá k metabolizmu lipidů a ke správné činnosti štítné žlázy. Zelená káva, zelený čaj, kofein, chrom, cholin a jód.

GREEN COFFEE COMPLEX je fantastickou kombinací 6 účinných látek, zakládajících si na výtažků zelené kávy, která zabezpečuje chlorogenové kyseliny. Výtažky zelené kávy obsahují polyfenoly, katechiny a mimo jiné i epigalokatechin galát (EGCG). Všem nám jsou zajisté známé účinky kofeinu, například jeho stimulační schopnosti organismu, pocházející z našich „zelených“ výtažků, nebo přímo z kofeinu. Chrom přispívá k normálnímu metabolizmu makroživin a také k udržování normální hladiny krevního cukru. Cholin přispívá k normálnímu metabolizmu lipidů a k zachování funkce jater. Jód přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy, její správné činnosti a také ke správné tvorbě energie z metabolické přeměny!*

* Vědecky dokázáné tvrzení Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA), povolené Evropskou komisí (EC).

Doporučené dávkování Scitec Green Coffee Complex:





  • Doporučuje se užívat 2 kapsle denně (užijte jednu kapsli před snídaní, 1 kapsli před jiným jídlem, nikoli však v době před spánkem.)




Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladnu a suchu.

Nutriční hodnoty Scitec Green Coffee Complex 90 kapslí:

ve 100gRHP
Extrakt ze zelených kávových zrn 1000 mg1000 mg
Z toho kyselina chlorogenová500 mg
Z toho kofein50 mg
Chrom12 μg30 %


RHP - referenční hodnota příjmu



Složení:



Extrakt ze zelené kávy (Coffea robusta) 66 %, plnidlo (fosforečnany vápenaté), obal kapsle (želatina), látky protispékavé (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), chlorid chromitý.



Alergeny:



Vyrobeno v závodě, který vyrábí potraviny obsahující mléko, vejce, lepek, sóju, arašídy, ořechy, celer, ryby, korýše, měkkýše a oxid siřičitý.

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 5999100032774 Značka: Scitec Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek