Scitec AAKG 100 kapslí

Produkt Scitec AAKG 100 kapslí z kategorie aminokyseliny od výrobce Scitec najdete na Sportlog.cz za 329 Kč. Celý popis 329 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Argin alfa-ketoglutarát nacházející se v produktu AAKG je vázán aminokyselinou s kyselinou alfa-ketoglutarátovou, která patří mezi klíčové mezilátky v Krebsově cyklu a při metabolismu aminokyselin. Kyselina alfa-ketoglutarátová patří v metabolických procesech mezi jednu z nejdůležitějších transportérů dusíku. Arginin je jedinou základní látkou nitrogen-monoxidu (NO) a těší se stále větší popularitě v kruhu kulturistů, kteří by si stále rádi udrželi tvrdou formu. Kyselina alfa-ketoglutarátová je ketokyselinou, vznikající během deaminace glutamátu a účastní se při biochemických procesech tvorby energie v buňkách.




SLOŽENÍ:



obsahuje: L-arginin alfa-ketoglutarát, magnesium-stearát.




DÁVKOVÁNÍ:



Užívejte denně 4 kapsle AAKG najlepšie 60 minut před tréninkem nebo ráno na prázdný žaludek. Doporučuje se užívat cyklicky, po pár týdnech užívání si vynechejte AAKG.


UPOZORNĚNÍ


Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Produkt není náhradou vyvážené, pestré stravy a zdravého životního stylu! Skladujte mimo dosah dětí!



Aminokyselinové spektrum

-v 1 kapsliv 1 dávce 4 kapsle
L-Arginin alfa-ketoglutarát800 mg3200 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 728633103393 Značka: Scitec Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek