Science in Sport Beta Fuel Gel + Nootropika 30 x 60 ml

Produkt Science in Sport Beta Fuel Gel + Nootropika 30 x 60 ml z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce Science in Sport najdete na Sportlog.cz za 2049 Kč. Celý popis 2049 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Beta Fuel Gel + Nootropika je sportovní gel pro doplnění energie a povzbuzení mysli během náročných tréninků či závodů. Obsahuje totiž 40 g rychle stravitelných sacharidů, které jsou důležité pro udržení optimální intenzity výkonu. Kromě toho je obohacen o nootropika, která se obecně spojují s podporou mozkových funkcí, jako je bdělost nebo koncentrace. Je ideální pro běžce, cyklisty a další vytrvalce.

Beta Fuel Gel + Nootropika - sportovní gel, který dodá rychlou energii a povzbudí mysl během tréninku

Beta Fuel Gel + Nootropika představuje ideální řešení pro doplnění energie a mentální povzbuzení během tréninků či závodů. Obsahuje totiž funkční dávku 40 g sacharidů, které jsou nezbytné pro udržení optimální intenzity sportovního výkonu. Ve složení je najdete v podobě maltodextrinu a fruktózy, které jsou v ideálním poměru 1 : 0,8. Právě ten je zárukou vysoké využitelnosti v těle a rychlé stravitelnosti s minimálním zatížením trávicího traktu.

Tento produkt je obohacen také o populární nootropika, která se obecně spojují s podporou mozkových funkcí, jako je pozornost nebo reakční rychlost. Patří k nim například cognizin® citikolin a kofein, který je ceněný zejména pro podporu bdělosti a koncentrace. Ideálně funguje v kombinaci s obsaženým l-theaninem. Ten totiž pomáhá tlumit silný nástup účinku kofeinu, což se u citlivějších jedinců může projevit nervozitou a podrážděností. Povzbuzení duševních funkcí oceníte v zejména v těžkých a závěrečných fázích tréninků i závodů.

Beta Fuel Gel + Nootropika se ideálně hodí pro běžce, cyklisty a další vytrvalostní sportovce. Pro doplnění energie jej na dlouhém tréninku využijí také fotbalisté, hokejisté, basketbalisté a další týmový sportovci. V neposlední řadě je vhodný i na vysokohorské túry. Výhodou je také snadné užívání přímo z obalu, který se vám pohodlně vejde i do kapsy. Díky čistě rostlinnému složení je tento produkt vhodný i pro vegany. Navíc jistě oceníte i fakt, že produkty značky Science in Sport jsou pravidelně testovány, což zaručuje zachování nejvyšší kvality a maximální možnou čistotu produktu.

Beta Fuel Gel + Nootropika a jeho výhody

  • sportovní gel s obsahem sacharidů a nootropik
  • je zdrojem rychlé energie
  • v jedné dávce má 40 g sacharidů
  • obsahuje optimální poměr maltodextrinu a fruktózy
  • je lehce stravitelný
  • obsahuje nootropika
  • má povzbuzující účinky
  • je ideální pro vytrvalostní sportovce
  • snadno se užívá
  • je vhodný pro vegany

Složení

Příchuť jablko: voda, maltodextrin ((z kukuřice) (29 %)), fruktóza (22 %), L-taurin, Cognizin® citikolin, bezvodý kofein, L-theanin, aroma, regulátory kyselosti (kyselina citrónová, citrát sodný, kyselina jablečná), želírující látky (gellanová guma, xantanová guma), konzervační látky (benzoát sodný, sorban draselný), chlorid sodný.

Příchuť citrón-limetka: voda, maltodextrin ((z kukuřice) (29 %)), fruktóza (22 %), L-taurin, Cognizin® citikolin, bezvodý kofein, L-theanin, aroma, regulátory kyselosti (kyselina citrónová, citrát sodný , kyselina jablečná), želírující látky (gellanová guma, xantanová guma), konzervační látky (benzoát sodný, sorban draselný), chlorid sodný.

Dávkování

Konzumujte přímo z obalu, maximálně jednu dávku denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty (jablko, citrón-limetka)1 dávka (60 ml)
Energetická hodnota264 kJ / 159 kcal
Bílkoviny0 g
Sacharidy40 g
z toho cukry19 g
Tuky0 g
z toho nasycené0 g
Sůl0,03 g
L-taurin1000 mg
Cognizin® citikolin250 mg
L-theanin200 mg
Kofein200 mg

Upozornění

Doplněk stravy pro sportovce. Není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Nesmí se používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotách do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Vlastnosti produktu

Příchuť:jablko
Barva:vícebarevná
Ean: 5025324010417-30 Značka: Science in Sport Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek