Robfin YUKON XXL

Produkt Robfin YUKON XXL z kategorie čluny od výrobce ROBfin najdete na Sportlog.cz za 42790 Kč. Celý popis 42790 Kč Ověřit dostupnost

Popis

ROBFIN YUKON XXL je špičková nafukovací kánoe, která byla navržena pro poskytnutí maximálního pohodlí, bezpečnosti a výkonu na vodě. Tato rozšířená verze oblíbeného modelu Yukon je ideální pro vodáky větších postav, kteří hledají více prostoru a komfortu. Kánoe je široká 104 cm, což zajišťuje větší stabilitu a nosnost, aniž by byla ohrožena tuhost konstrukce. S celkovou hmotností 26 kg je Yukon XXL překvapivě snadno přenositelná. Ve střední části kánoe je možné umístit dětskou sedačku, která pojme až dva malé vodáky. Materiál kánoe je vysoce kvalitní, s kruhovým průřezem bortového válce, který zaručuje stabilitu, vyšší výtlak a větší vnitřní prostor. Tato konstrukce zajišťuje, že se kánoe nepotřebuje dodatečné výztuhy a zůstává pevně ve svém tvaru.

ROBFIN YUKON XXL se rychle stala oblíbenou mezi zkušenými vodáky, kteří ocení její podélnou i příčnou tuhost, komfortní posez a bezpečnostní popruhy. Je stabilní ve vlnách a rychlá na klidné vodě. Materiál odolný proti oděru a UV záření zajišťuje dlouhou životnost a udržuje vzhled kánoe. Díky samovylévacímu systému v zadní části je možné udržet loď suchou.

Technické parametry

Délka: 416 cm
Šířka: 104 cm
Hmotnost: 26 kg
Nosnost: 400 kg
Kapacita: Dvou až třímístná
Záruka: 24 měsíců
Materiál: Vysoce kvalitní s PU/PVC povlakem
Stabilita: Vynikající vlnová stabilita
Využití: Ideální pro posádku o celkové váze 150 – 250 kg

Pádla - délky : 140 , 150 , 160 cm

Vlastnosti produktu

Barva:modrá
Značka: ROBfin Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek