Rh+ Super Stylus black/red varia grey lens sluneční brýle

Produkt Rh+ Super Stylus black/red varia grey lens sluneční brýle z kategorie cyklistické od výrobce Rh+ najdete na Sportlog.cz za 2119 Kč. Celý popis 2119 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Cyklistické brýle značky RH +. Sportovní brýle vás okamžitě zaujmou a padnou vám do oka. Udělají radost zejména oblíbencem sportovního vzhledu a ty co si při sportu potrpí na kvalitu a komfort. Brýle jsou určeny zejména na cyklistiku a jejich benefitem je flexibilní konstrukce, která mě opravdu nízkou hmotnost a zaručí vám komfort při celodenním nošení. Praktické brýle mají rám s vyměnitelnými čočkami, což je velkým plusem a mnohé z vás to potěší. Tento kousek je vhodný pro dámy i pro pány.

Špičkové brýle mají kolem nosu umístěny vložky z kovu, které jsou pružné a jsou tvarovány s antialergickou gumou, která je jistotou lehkého nastavení a přizpůsobení. Jsou vhodné pro každý typ obličeje. Spánková část je speciálně upravená, je v blízkém kontaktu s hlavou a je přizpůsobena tak, aby tam byl prostor pro dostatečnou prodyšnost a přilnavost. Černo-červené brýle mají filtr 3: 9% a 18% propustnost světla. Brýle RH + by neměly chybět ani vám a je to horká novinka tohoto léta.

Detaily produktu:

hmotnost: 27 g
filtr 3: 9%
propustnost světla: 18%
flexibilní konstrukce
vyměnitelné čočky
kolem nosu pružné kovové vložky
antialergická guma v oblasti nosu
na každý typ obličeje
přilnavé a prodyšné
pro muže i ženu

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Ean: 8033577469200 Značka: Rh+ Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek